Fotodan seçemedim hamur işi mi onlar
yiyemiyosun dimi istah kesildi sanirm. Oglen oldu acikmadim. Ama hazirlicm smdi mecburen ogun atlamamak icn. Ara ogun yapamadm amaBenim ekmekle işim bitmiş kızlar ya bi dilim bitiremiyorum. Gerçi kahvaltıya çok fazla sebze koyuyorum ben. Herşeyden yarımşar ama domates salatalık biber havuç dereotu maydanoz. Otlar acayip doyuruyor, peyniri çöpe gitmesin diye yedim. Salatalık havuç ve bibere zaten ortağım var hepsini yememe izin vermiyor :)) valla zayıflamasam bile bu hale geldiğimi görmek bile Mutlu etti beni :))) tabi zayıflasam daha Mutlu olurum
bende seçemedim ne yiyorsundu
Aynen ben de öğleni sırf yemek için yiyorum. Allahtan Azadla kendime birlikte hazırlıyorum da beraber yiyoruzyiyemiyosun dimi istah kesildi sanirm. Oglen oldu acikmadim. Ama hazirlicm smdi mecburen ogun atlamamak icn. Ara ogun yapamadm ama
Hahahah alemin uyanığı da sen misinEki Görüntüle 1761134 Kizlar bu olurmu diyete uygunmudur
ama cok guzel :))) cok guldum ya :) bitter cikolatali ama tatli yemekten iyidrHahahah alemin uyanığı da sen misinçikolatalı fındıklı müsli :)))) biz at mıyız da yulaf kepeği yiyoruz :)))
acılı ekmekmiş ama acı değildi uzun ekmeklerden yapmışlar bi boğum aldım öyleFotodan seçemedim hamur işi mi onlar
ama cok guzel :))) cok guldum ya :) bitter cikolatali ama tatli yemekten iyidr
acılı ekmekmiş ama acı değildi uzun ekmeklerden yapmışlar bi boğum aldım öyle
Napim ayol beyaz ekmek varmış ondan yedim aaa :)
Ben aradan çıkayım siz birbirinize vurun böyle. Ayy ben iyice katı nazi bişey oldum dur bakalım patlamam bi yerde inşallah :)))
Bende hiç sevmiyorum o yüzden yanaşmıyorum o tarafa :)@Apriori123 diyete basladgmdan beri ne ceviz yedim ne findik valla icnden azck bitter ckolta cikti. Bn cok yiyemem zaten iki kasktan snra midem almiyo bunlari tatli ihtiyacmi kessin yeter hergun asla yiyemem bndan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?