Son 10 kg için

Benim ekmekle işim bitmiş kızlar ya bi dilim bitiremiyorum. Gerçi kahvaltıya çok fazla sebze koyuyorum ben. Herşeyden yarımşar ama domates salatalık biber havuç dereotu maydanoz. Otlar acayip doyuruyor, peyniri çöpe gitmesin diye yedim. Salatalık havuç ve bibere zaten ortağım var hepsini yememe izin vermiyor :)) valla zayıflamasam bile bu hale geldiğimi görmek bile Mutlu etti beni :))) tabi zayıflasam daha Mutlu olurum

Eklentiler

• image.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 47
Bende taraftar değilim tabikisi poğaça gevrek falan dün mecbur oldu bidaha ağzıma sürmem dün akşamın acısı bugün tartı da çıktı

yiyemiyosun dimi istah kesildi sanirm. Oglen oldu acikmadim. Ama hazirlicm smdi mecburen ogun atlamamak icn. Ara ogun yapamadm ama

@Apriori123 diyete basladgmdan beri ne ceviz yedim ne findik valla icnden azck bitter ckolta cikti. Bn cok yiyemem zaten iki kasktan snra midem almiyo bunlari tatli ihtiyacmi kessin yeter hergun asla yiyemem bndan ben

öfff ya insan regl ken hic bisey yapmak istemezmi
Leslie yapcam yapamiyorm.bugun belimde agriyo son gnu agriyo hep. Nerden yedim bu sutlu seyide midem altust oldu. Yarn sanki fazla ckcak kilom gbi hissediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…