Son 10 kg için

sütlü nescafe bgn başka ara yok akşam menümde belli fotolayamam belki salata ve hamsi geçen bi koymuştum sanırım 10-15 tane yerim ama ekmek olmıcak fırında yapılmış tabi
bu arada hamsi 15'e düşmüş burda şükür :)

Azad uyuyunca ben de uzandım uyumadım ama dinlendim. Ara öğünü anca yapıyorum. Bi saate de akşam yemeğimi yiyip dükkanı kapamalıyım gıjiyi sıcak suya koydum çay yapıp posasını yiycem. Dün kuru kuru dişlerime yapıştı

Eklentiler

• image.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 30
İki kepçe kıymalı yeşil mercimek. Limonlu light ton balıklı salata, bi dilim kepek ekmeği . Son yemeğim :))

Eklentiler

• image.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 28
Ayyyy bu saatten sonra yemek yemiycem ya vakit geçer mi bana :S bi de regl olucam sancı bi yandan şişlik bi yandan. Hiç kaçamak yapmadım ama yarın tartı bana bi yamuk yaparsa diye şimdiden yol yapıyorum >_<

Ben yarın başlıyorum 5te 5 e başka bişey kurtarmaz beni goji de alıcam

İyi alıştın sen de haaaa
Valla gerçekten bişeyi çıktı bugün yine toparlanmam lazım 79.5 tum sabah 80 gördüm tartıda yarın nolur bilmiyorum artık
Bi eve gideyim diyorum ama cuma akşamı tekrar gelcez eşim sınava gircek
Gitmiyim olmazsa yarın düzene sokayım kendimi bi de yürüyüş yaparım olur o zaman ay kafayı yedim :)

Reddetmeyi öğrensen daha iyi cicim ben de misafirliğe gittiğimde çayın yanına bişeyler geldiğinde geri gönderiyorum önümde durursa yerim diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…