Son 10 kg için

ben ilk defa bukdr kararliym sasiriyo :) markette cikolata aliyodu dedm bana alma kendinede almadi. Ekmek aliyoduk esmer ekmek asla yemezdi kepek ekmek aldi kendine :) kiskandi valla :):):)

Darısı bizimkinin başına :) hem geç geliyor hem de yatana kadar ağzı durmuyor ya :)))
bide diyoki ekmekle kolayi biraksam kkilo veririrm ben. Ben zaten iki gundur az yiyorm gobegim gitti ne guldum aksam aksam ya gobegi gitmis :) goji yiyo sabah aksam sasirtiyo b
dur dha ikinci gunden snra belli olur sabah yemekten once oglen aksam yemektem once 15 tane yiyorm hep beni kesiyo yemek yiyemiyorm dun ac gezdim resmen sayesinde. Ustunede su iciyorm yedkten snra.

Maşallah kızlar size, ben çayın yanında bikaç hoşbeş yedim
@hiraysen sana demiştim belliydi eşininde diyete başlıyacapını devam eder mi onu bilmem ama

Ben Akşm yemeğinde 5 adet köfte yarım poğaça yedim dokuz gibi yeşil çay içtim
Yarın goji Alcam eşim okeyledi onuda çok gazlamaya çalıştım en son ben en iyisi spora gideyim dedi

Ve size o kadar kızarken ben herşeyin içine ettim tam bir patlama yaşadım bugün iyi hissetmiyorum kendimi bende yarın goji alıcam bakalım çok mutsuzum şu anda

Bgn yoğun bi kahvaltıyla başladım sonrasını sıkmam lazım akşamda geleneksel hamsi günü bı sebeple öğle çok hafif olmalı aralarıda cevizle fln geçirirsem idare ederim sanırım

Dün yemeği beşte bitirdim ya öldüm açlıktan. Saat 10 da Azadla uyudum ben de. Gece 2 de bi uyandı ben de uyandım hem uykumu almış hem aç olarak. Su içip tekrar uyudum. Bakalım bu ıün de 5 te yemeği bitirmeye çalışcam ve erken de uyumuycam bu sefer.

ben yemeği 7 de yediğim halde dayanamıyorum zaman çok uzun geliyo inşallah sen başarırsın çünkü hep okuyorum ciddi fark ediyomuş

Şimdi ajitasyon yapiim biraz. @minnakkartal K Keskek ve @oslew başladığımızdan beri ara ara görüyorum yok simit yok poğaça vs götürüyorsunuz. İnşallah hepsi göbek basen olur size
Kızlar ben onların tadını unuttum valla ya yesem vicdanım parçalanır. Yapmayın etmeyin hanımlar. Hele minnak gibi bi de utanmadan fotosunu koymayın dışardaysanız çok içiniz kıyılırsa alın bi light galeta ya da etiform kemirin

Kahvaltım. Kenardan kadraja giren balı saymayın azadın kahvaltısı o :))) haftalardır daha dilimi bile değdirmedim

Eklentiler

• image.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 46
ay ben bu mesajdan sonra aç yaşasam yeri dürüstçe ne yesem yazıyorum işte hatta fotoluyorum neyse zaten arkadaşımda salmıştı bu sabah sözleştik tekrar yeniden sıkılamaya programlandım ben bu mesajda perçinledi beni

Fotonun amacı bu zaten beybisi. Sen amaaannn bi poğaça dersin ama ben fotoyu görüp neeeee poğaça mı derim

yok bi daa böyle kahvaltı yemek yemeyi getiriyo heralde uzun zaman sonra ilk kez bu saatlerde acıktım bi sütlü nescafe içicem keser inşallah öğlen abanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…