• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ben de o kadar atar gider yaptım, ha bir milim bozmadım kaçamak yapmadım ama regl öncesi diye korkuyorum tartıdan. Hadi bakalım sabah ola hayrola

Topiği açarkwnki ilk mesajımı okudum şimdi dört ay evvel yine 65,5 muşum. Ortalardan kaybolduğum zaman 68 e kadar görmüştüm sonra yeniden aranıza dönünce 65,5 tum. Bu rakam benim kaderim mi :(

Topiği açarkwnki ilk mesajımı okudum şimdi dört ay evvel yine 65,5 muşum. Ortalardan kaybolduğum zaman 68 e kadar görmüştüm sonra yeniden aranıza dönünce 65,5 tum. Bu rakam benim kaderim mi :KK43:
Ay bende 73 um byadr. Hamile kaldigm kiloda buydu. Acaba bnde bu kilolardami kalicam hep diye dusundm bugun tam ustune bastin dusuncemin 60 li rakamlari gormek istiyorm artik. Evlendgim kilo 67 okdr oluyim yeter

Ayy cok skliyorm esim yok arkadasiyla cikti bir iki saatligine. Napcagmi sasiriyorm evde ben ya delimiyim neyim.

Yarınnn toparlıyorum iyi bi yürüyüş yaptım zaten 4te yemiştim hiçbişey istemiyorun midemde isyanlarda bakalım neler olicek yarın

Yeşilçayımı içiyorum ve dükkanı kapıyorum yarın tartı da var bakalım ne olcak
Bide benim kaderimde 51 ler sanırım bi 49 olsam ondan sonra bi gün ye bi gün aç kal yapıcam eski günlerdeki gibi

Yeşilçayımı içiyorum ve dükkanı kapıyorum yarın tartı da var bakalım ne olcak
Bide benim kaderimde 51 ler sanırım bi 49 olsam ondan sonra bi gün ye bi gün aç kal yapıcam eski günlerdeki gibi
Allahım ben 55 in derdindeyim ki senden kısayım sen Nasıl olucan ki çok zayıf olmaz mı 50 nin altı. Ben kısa olduğum için 55 in altı yakışmıyor bana sokak çocuklarına benziyorum :/

Allahım ben 55 in derdindeyim ki senden kısayım sen Nasıl olucan ki çok zayıf olmaz mı 50 nin altı. Ben kısa olduğum için 55 in altı yakışmıyor bana sokak çocuklarına benziyorum :/
Bende aslında yüz olarak 52 ii duruyo hatta 54 flnda kaldırabiliyorum ama ben sevmiyorum 49 zayıf oluyo onuda al ver opsiyonu için istiyorum ideal kilom bence 50

Back