- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yapıyorum bazen fotoya zenginlik katsın diye :) ama bu ara korkuma yemek fotosu fln koyamam benBuarada igde resm koydmda cikolata hic yemedim kahvenin yaninda resmden snra kutuya geri koydum
olmadı buBen söylemiyorum misafirlikteydim yine gitmicektim ama yarın gitcem eve
İyi alıştın sen de haaaaBen yarın başlıyorum 5te 5 e başka bişey kurtarmaz beni goji de alıcam
Valla gerçekten bişeyi çıktı bugün yine toparlanmam lazım 79.5 tum sabah 80 gördüm tartıda yarın nolur bilmiyorum artıkİyi alıştın sen de haaaa
Reddetmeyi öğrensen daha iyi cicim ben de misafirliğe gittiğimde çayın yanına bişeyler geldiğinde geri gönderiyorum önümde durursa yerim diye :/Valla gerçekten bişeyi çıktı bugün yine toparlanmam lazım 79.5 tum sabah 80 gördüm tartıda yarın nolur bilmiyorum artık
Bi eve gideyim diyorum ama cuma akşamı tekrar gelcez eşim sınava gircek
Gitmiyim olmazsa yarın düzene sokayım kendimi bi de yürüyüş yaparım olur o zaman ay kafayı yedim :)
Valla noldu bilmiyorum iki gündür azıttım :) yarııınn toparlıyorum bi daha biyere gitmicem :)Reddetmeyi öğrensen daha iyi cicim ben de misafirliğe gittiğimde çayın yanına bişeyler geldiğinde geri gönderiyorum önümde durursa yerim diye :/
İştw sıkıntı o yine çık dışarı git biyerlere ama hayır demeyi öğren. Sadece içecek ve meyve ikramı kabul etValla noldu bilmiyorum iki gündür azıttım :) yarııınn toparlıyorum bi daha biyere gitmicem :)
Tamam canımcım denicem bunu :) başarıcamİştw sıkıntı o yine çık dışarı git biyerlere ama hayır demeyi öğren. Sadece içecek ve meyve ikramı kabul et