Son 10 kg için

Dort tane kestane ve besibiryerde cayi bugunluk bukadar 2.ltre suda tamam. Azcik bisy yesem siskinlik oluyo anlamadm gitti

Meyve ye yogurtta yiyeblirsn

Tarçınlı süt iç ii geliyo Can'ım

Eşimşn arkadaşları geliyomuş aradılar evin yakınınd abi tek bim var eşim gitti bi yıpın ıvır zıvır almış eve almıyodum yememek için
Bim e plates topu gelmiş tutmuş onu da almış bana mesaj mı veriyon dedim yok valla betüle aldım ıynasın diye diyo şişirdiker oynuyolar iki deli

Haftasonunun adı çıldırttı hepicimizi :) bende de deli bi tatlı isteği ama tutorum regl bitiyo kriz gelmeye başladı gayet güzel idare ediyodum oysaki
Ya yesen aslında benim müsliden var ha pasta yemiş gibi oluyosun yani abartıyım tabi de tatlı isteğini baya kesiyor

Ya yesen aslında benim müsliden var ha pasta yemiş gibi oluyosun yani abartıyım tabi de tatlı isteğini baya kesiyor
Ben sevmiyorum öyle şeyleri ya yemedim ama iyi gitti bakalım çarşambaya kadar tartımdan ayrıyım sanki kilo alcakmışım gibi geliyo kendimi eksik hissediyorum :)

Benim kilo vermeye karar verdiğimden beri 10 kilo gitti kıyafetlerde çok az farkediyo taytım var az bol geliyo beli ama vermişsin diyen yok

9.30- 10 gibi kahvaltı yaptım yüklendi sandım resim yüklememiş şimdi farkettim

Eklentiler

• image.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 27
İlk öğünüm Light ton balıklı salata:) Haftasonu yemeyi abartırım sanmıştım ama yememeyi abarttım Nasıl korkuttuysam kendimi artık
Bi de bi süre akşam 17 den sonra yememeye çalışıcam çok etkili bi yöntemmiş. Ben 19 dan sonra yapıyordum ama iki saat daha çektim geriye

Eklentiler

• image.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 26
Ayy avm ye gittij açık havaydı annemler arabasını alma dediler tabi ne uyudu ne oturdu koşturdu durdu :) bayılcaktım havada sıcak mış bugün

Kahvaltıdan sonra gittik
1 tane küçük muz yedim orda
1 tane de popkek
Yemek işine girmedik allahtan
Birazdan da akşam yemeği yicez

Markete gittik orda bisküviler krakerler çikolatalar baktım baktım döndüm yeseydim içim rahat etmicekti en son bitane kek aldım bayılcaktım yoksa çok fena oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…