bnde oyuzden tanidigim bi aktardan meyvesini almayi dusunuyorum internet ve o reklamlar tamamen sahte bence caylar falan bide unluleri kullaniyolar.
Akşam yemeğim bi kase çorba yanında yarım porsiyon ıspanak yemeği ıspanağı sade pişirmiştim pirinçli filan değil küçük kase yopurt 3 kaşık kadar ve iki lokma kadar o da tabağımı sıyırmak içindi hadi bakalım bozmıcam bu sefer bende başlıyorum bu akşam itibari ile kesin bu seferbizde sana aynından dicez az gayret haydi beybisi kimse yokken sen vardın burlarda
tilya kurude iyi oluyo bende aldriyim bari yarin altin otu ve ihlamur var evde bi kusburnu yokYarın eşim tilya kürü malzemeleri alacak yine başlayalım dedim
ya beni bu 15 tatil bitirdi hep ablamlrla orda burdayım hatta haftaya da hep kahvaltı ayarlamışlr dışarda kahvaltılarda yesemde gün içinde dengelicem inşallah
Bizde de tam tersi kuşburnu var diğerleri yoktilya kurude iyi oluyo bende aldriyim bari yarin altin otu ve ihlamur var evde bi kusburnu yok
Ben yapmistim bir haftada fark etmisti hemde diyetsizAy o tilya hiç bi işe yaramadı bende :)
Ara nescafe 2 tahıllı bebe bisküvisi 4 çubuk kraker bidaha akşam yemeğini böyle yapmıcam hiç bişey anlamadım tokmuyum açmıyım belli değil
Adam krize girdi :) bende düşündüm bunu yapmayı ama salatalık mevsimi değil diye vazgeçtim :)Eki Görüntüle 1757583 Esim artk tamamen inandi diyette oldguma:) hatta kilo aldm bn falan biseyler geveliyo :))
Tirtikli salatalikla yaptm oldgu kadar artik:)Adam krize girdi :) bende düşündüm bunu yapmayı ama salatalık mevsimi değil diye vazgeçtim :)
Bu suyu alkali yapıyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş ama külliyen yalan bence ben hep içiyorum bi halt olduğu yok@Apriori123 oooo kendine saklıyosun sırlarını bende yapayım yarın bari ben termosa ılık su yapıyorum onu içiyorum 2 termos garanti hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?