• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

14539817361131612953935.jpg öğle yemeği

İçebiliyosan kefirde çok iyi geliyo diyetisyene giderken önermişti her sabah aç karnına yarım çay bardağı iç diye o ara içiyodum düzene sokmuştu

Bende genelde öyleyim akşamdan 1 tane kuru kayısıyı 1 bardak suya koy sabah aç karnına hem suyu iç hem kayısıyı ye ondan sonra wc time :) ya da bazen osmolak var şurup ondan içiyorum yatarken 1 yk kaşığı ama ben genel halimle kabız olduğum için çok takmıyorum :)
Sen yarın sabah tartıl bi kalkınca

Bide cevizi aksamdan suya koyunca sabh cevizi ve suyu icince rahatlatiyo bende buda ise yaramisti

İçebiliyosan kefirde çok iyi geliyo diyetisyene giderken önermişti her sabah aç karnına yarım çay bardağı iç diye o ara içiyodum düzene sokmuştu
Bunlsrı drniycem. Zaten sodalı limonlu ayran kefir gibi tadı normalde o da bu işe yarıyormuş ama bende yaramıyor

image.jpeg Buda benim öğle yemeğim sonrasıda bir sade Türk kahvesi yanında iki tane hoşbeş yedim ama ortada halley bir sürü kek ve bisküvi çeşidi varken bildiğin gurur duyuyorum kendimle

Eki Görüntüle 1757209 Buda benim öğle yemeğim sonrasıda bir sade Türk kahvesi yanında iki tane hoşbeş yedim ama ortada halley bir sürü kek ve bisküvi çeşidi varken bildiğin gurur duyuyorum kendimle
1 dilimde ekmek yiyebilirdin mesela böylece akşam deli gibi acıkmamış olursun :) ben bulgur var diye yemedim ekmek bulgur olmasa 1 dilim ekmek yerdim

1 dilimde ekmek yiyebilirdin mesela böylece akşam deli gibi acıkmamış olursun :) ben bulgur var diye yemedim ekmek bulgur olmasa 1 dilim ekmek yerdim
ekmekle kahvaltı hariç pek aram olmuyo akşam üzeri ceviz yiyorum çok acıkırsam o tıkıyo beni artı akşam nohut var evde kesin yanına pilav vardır o yüzden öğleden kıstım biraz

eşim sanırım bu kez kararlılığımdan ürktü dün haber okuyodu bana çok yoğurt süt tüketilen diyetler taş yapıyomuş fln zaten öyle dışardan bişip alıp kullanmama faln hayatta izin vermez

Back