Aman aldım o zman karbonat duruyo çekmecede boşa çeşme suyu gibi oluyo tadıBu suyu alkali yapıyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş ama külliyen yalan bence ben hep içiyorum bi halt olduğu yok
Evt ya igrencti...Aman aldım o zman karbonat duruyo çekmecede boşa çeşme suyu gibi oluyo tadı
bugun alicak esim hatirlaticm birazdan unutmasin. Gunde kac kere tukettin yemeklerden once kac tane canmKızlar bırakın rejimi dişinizi çektirin dişinizi.. Bugün 49 kiloyu gördümmm..
Bu arada goji berryi yazdım mı bilmiyorum ama ben çok tükettim. Özellikle de canım tatlı istediginde.. Tavsiyem 200 gr alıp taze taze tüketin. Buzdolabında saklayın. Bide malatya pazarındakiler güzel oluyor..
Bnde cektrdimde noldu bir kilo vermistim o hafta agzim iyilesince iki kilo aldm geri:)Kızlar bırakın rejimi dişinizi çektirin dişinizi.. Bugün 49 kiloyu gördümmm..
Bu arada goji berryi yazdım mı bilmiyorum ama ben çok tükettim. Özellikle de canım tatlı istediginde.. Tavsiyem 200 gr alıp taze taze tüketin. Buzdolabında saklayın. Bide malatya pazarındakiler güzel oluyor..
Ben her gün yiyorum yumurta :/ o da olmasa açlıktan ölürdüm heralde. Ben de bugün erkenciyim birazdan klasik kahvaltımı yapıcambir rutin kahvaltı daha aynı şeyler yarın yumurta yiyeceğim diye seviniyorum bir de bgn yine su topladı vücudum ne oluyor böyle anlamıyorum
Hala istmiyomusn goji yi :)Şişlikten çatlıycam kızlar ya o kadar doluyum ki bişey yiyesin bile yok. Hiç kaçamak yapmadım ama bugün de 65 çıktım yine sanki verdiğim 1,5 kg geri geldi. Ben bi şey anlamadım bu işten. Ben de bugün bi aktar maktar bi gezineyim
Ya baktım netten ama sahtesi mahtesi vardır şimdi uğraşmam onunla. Ben bildiğin kayısı erik incir kurusu alıcam. Benim derdim bambaşkaHala istmiyomusn goji yi :)
Kayısılı ve kiraz saplı form çayı al tabi kuru meyvede ye bol bol da suYa baktım netten ama sahtesi mahtesi vardır şimdi uğraşmam onunla. Ben bildiğin kayısı erik incir kurusu alıcam. Benim derdim bambaşka
Ayy ben bir lt suyumu ictm bile :)) cok saglikli hissediyorm kendmi. Noldu bana boyle cok hafiflemis hissediyorm mutluyum:))Ay ben çayımı bile içemedim yemeğimi yapayım önce dedim anca betüle kahvaltı yemek yap daha ev toplamadım kendin anca 2 bardak su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?