• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Evet Can'ım yazdım ya 65 :(

Kayısılı ve kiraz saplı form çayı al tabi kuru meyvede ye bol bol da su
Ya sabah aklıma geldi. Eşimle sevgiliyken yine böyle bi dönem kayısılı çay rahatlatıyordu beni. Bi gün onda kaldım, çantamda taşıyorum tabi çayımı da. Akşam yatmadan içtim. Eşim de sordu ne içiyorsun diye ben de utandım hiiçç bitki çayı rahat uyumak için dedim. O da iyi o zaman ben de içeyim dedi. Tabi ne rahat uyuması Ada'm sabaha kadar uyuyamamış karnı ağrımış ve tüm geceyi lavaboda geçirmiş :)))) Sen yine ona başla en iyisi sesi bu sabah :D

Evet Can'ım yazdım ya 65 :KK43:

Ya sabah aklıma geldi. Eşimle sevgiliyken yine böyle bi dönem kayısılı çay rahatlatıyordu beni. Bi gün onda kaldım, çantamda taşıyorum tabi çayımı da. Akşam yatmadan içtim. Eşim de sordu ne içiyorsun diye ben de utandım hiiçç bitki çayı rahat uyumak için dedim. O da iyi o zaman ben de içeyim dedi. Tabi ne rahat uyuması Ada'm sabaha kadar uyuyamamış karnı ağrımış ve tüm geceyi lavaboda geçirmiş :)))) Sen yine ona başla en iyisi sesi bu sabah :KK70:
ahaha ya ne güldüm şimdi :KK70:

Evet Can'ım yazdım ya 65 :KK43:

Ya sabah aklıma geldi. Eşimle sevgiliyken yine böyle bi dönem kayısılı çay rahatlatıyordu beni. Bi gün onda kaldım, çantamda taşıyorum tabi çayımı da. Akşam yatmadan içtim. Eşim de sordu ne içiyorsun diye ben de utandım hiiçç bitki çayı rahat uyumak için dedim. O da iyi o zaman ben de içeyim dedi. Tabi ne rahat uyuması Ada'm sabaha kadar uyuyamamış karnı ağrımış ve tüm geceyi lavaboda geçirmiş :)))) Sen yine ona başla en iyisi sesi bu sabah :KK70:
Sen al akşam yap bi fincanda eşine ver bitki çayı rahat uyumak için de :)

Haftasonuda geldi insallah abartmam :KK43:
Abartma böyle söyleyince çok kızıyorum size niye abartcaksınız dışarı çıkıyosanızda ona göre beslenin gidipte kalorili yağlı şeyleri seçmeyin o kadar uğraşıyosunuz hsonu hepsi çöpe sonra

@hiraysen bu sefer rekorlar sende olacak şimdiden belli maşallah dana haftasonu da bozacağını danmam hatta eşinde gaza gelecek gibi bence arada seninde göbeğin çıktı filan de o da rejime başladın haftasonunu kurtarmış olursun

Abartma böyle söyleyince çok kızıyorum size niye abartcaksınız dışarı çıkıyosanızda ona göre beslenin gidipte kalorili yağlı şeyleri seçmeyin o kadar uğraşıyosunuz hsonu hepsi çöpe sonra
tam olarak ben..haftasonu haftaiçi emeklerim boşa gidiyor :(

haklisin bozmicam. Hatta evde otrmya devam edelm biZ haftasonlari.

@hiraysen bu sefer rekorlar sende olacak şimdiden belli maşallah dana haftasonu da bozacağını danmam hatta eşinde gaza gelecek gibi bence arada seninde göbeğin çıktı filan de o da rejime başladın haftasonunu kurtarmış olursun
ne gobegi balkonu gecmis oda farkinda. Bugn aldklarndan oda yicekmis :KK45:

Haftaya kartepe muhabbeti var ogun biraz bozablirm diyeti ozamana kdr hic kacamak yapmamam lazm byle sartladm kendmi. İnsallah haftaya tartida eksi gorurum gormezsem diyeti birakicam

Haftaya kartepe muhabbeti var ogun biraz bozablirm diyeti ozamana kdr hic kacamak yapmamam lazm byle sartladm kendmi. İnsallah haftaya tartida eksi gorurum gormezsem diyeti birakicam
Ohooo sende vazgeçtin bile 2 aydır aynı rakamdaydım vazgeçmedim yine de

Tamam tamam vazgecmicem kilo vermesemde zorlucam hepimiz birimiz birimiz hepimiz iciiiiiiiiinnnnnEn Büyük KK:KK70:
Aynennnn aaa kızdırmayın beni küserim :) kaçamak yapabilirsiniz tabi ki ama amaan bugün kaçamak diyipte abanmayın yemeğe yoksa toparlamado daha zor olur kahvaltıya gidiyosanız poğaça börek yerine 1 veya 2 dilim ekmek yiyin sadece reçellerden birer çay kaşığı alın toparlaması zor olmaz en azından

Ay çok acıktım yemekte pişti bu kadar yiyorum dabahtan beri ilk daha dayanamıcam yoksa gidene kadar

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar kv tasiniyo evi topluyo aradim smdi gelirsin dedi bnde hirayi birakcak kmse yok annem tekirdgda dedim. Yarin temzlik yapcakmis tutsun bi kadin yaptrsin. Benm kolum uyusuyo ben kendi evimi bile tasinirken temzlettrdim. Tasindiktan snra gderim yerlestrmye diye dusunuyorum. Hirayla gdine faydam olurmu bilmiyorm szce yanlismi dusunuyorm. Tasinmadan dogal gazi iptal ettrmisler suan evi buz gbi gidemem toplmaya

Kizlar kv tasiniyo evi topluyo aradim smdi gelirsin dedi bnde hirayi birakcak kmse yok annem tekirdgda dedim. Yarin temzlik yapcakmis tutsun bi kadin yaptrsin. Benm kolum uyusuyo ben kendi evimi bile tasinirken temzlettrdim. Tasindiktan snra gderim yerlestrmye diye dusunuyorum. Hirayla gdine faydam olurmu bilmiyorm szce yanlismi dusunuyorm. Tasinmadan dogal gazi iptal ettrmisler suan evi buz gbi gidemem toplmaya
Çocuğu bırakcak biri olupta gitmesen ayıp olurdu ama şimdi bahanen var çocukla ev toplanmaz zaten dediğin gibi annen gelince yerleştirmeye yardım edersin

Back