• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kızlar bırakın rejimi dişinizi çektirin dişinizi.. Bugün 49 kiloyu gördümmm..
Bu arada goji berryi yazdım mı bilmiyorum ama ben çok tükettim. Özellikle de canım tatlı istediginde.. Tavsiyem 200 gr alıp taze taze tüketin. Buzdolabında saklayın. Bide malatya pazarındakiler güzel oluyor..

Aman aldım o zman karbonat duruyo çekmecede boşa çeşme suyu gibi oluyo tadı
Evt ya igrencti...
Bu arada goji berryi yazdım mı bilmiyorum ama ben çok tükettim. Özellikle de canım tatlı istediginde.. Tavsiyem 200 gr alıp taze taze tüketin. Buzdolabında saklayın. Bide malatya pazarındakiler güzel oluyor..
bugun alicak esim hatirlaticm birazdan unutmasin. Gunde kac kere tukettin yemeklerden once kac tane canm

Bnde cektrdimde noldu bir kilo vermistim o hafta agzim iyilesince iki kilo aldm geri:)
Ama goji uzumunu denicm haftada 1 2 kilo verdiriyomus cokta yararliymis

Bugun kilom:70.900

Vucudumda 7 kilo fazla yag var sevindm acikcasi cnku yengemle ayni kilodayiz ve diyetisyeni 15 kilo fazla yag var demis:)

Vucut suyu normal

Kas normalin %5 altinda

Kemik normalin ustunde 3 olmasi gerekiyomus benm 3,5

Vucudumun metre kareye dagilimi normal yani sisman degilim:) normal sinifindayim

Gunluk almam gereken kalori miktari 1331

Bir ay snra tekrar yapicm analiz bakalm neler degiscek

bir rutin kahvaltı daha aynı şeyler yarın yumurta yiyeceğim diye seviniyorum bir de bgn yine su topladı vücudum ne oluyor böyle anlamıyorum

Şişlikten çatlıycam kızlar ya o kadar doluyum ki bişey yiyesin bile yok. Hiç kaçamak yapmadım ama bugün de 65 çıktım yine sanki verdiğim 1,5 kg geri geldi. Ben bi şey anlamadım bu işten. Ben de bugün bi aktar maktar bi gezineyim

Aaa herkes erkenci bugün bende kalktım çoktan int bağlatcaz eve telekomdan geldiler öyküde uyandı kalktık bende bu saat olmasına rağmen güzel bir rakam gördü. Yine çok şaşkınım :)
Öyküye kahvaltı yaptırayım sonra ben yapcam

20160129_085026.jpg 8.30 da yedim. Bir dlimde ekmek vardi. pirasali omletin yarisini ve ekmegin icini hira yedi

Şişlikten çatlıycam kızlar ya o kadar doluyum ki bişey yiyesin bile yok. Hiç kaçamak yapmadım ama bugün de 65 çıktım yine sanki verdiğim 1,5 kg geri geldi. Ben bi şey anlamadım bu işten. Ben de bugün bi aktar maktar bi gezineyim
Hala istmiyomusn goji yi :)

DSC_0337.JPG kahvaltı

Valla manyak oldum artık bi yandan anneme gitmek istiyorum gezip dolaşıyorum orda ama bi yandanda tartımdan ayrılmak istemiyorum :KK53:

Ay ben çayımı bile içemedim yemeğimi yapayım önce dedim anca betüle kahvaltı yemek yap daha ev toplamadım kendin anca 2 bardak su içtim

Back