vallahi bu söylemler ve foto işi bende çok etkili oldu net iyiki böyle yaptıkYalnız bu sefer aferin bize pek acımasızız birbirimizin açıklarını söylüyoruz.
Bence de bi de diyet diyince saçma sapan yiyecekler gelirdi aklıma ama şimdi menü fikri de okuyor bendevallahi bu söylemler ve foto işi bende çok etkili oldu net iyiki böyle yaptık
Sen al bi şurup falan çok kötüysenArkadaş bi de wc ye çıkabilseydimkafayı yiycem karnım davul gibi
Doğum sonrası duphalac vermişti dr yine onu mu alsam :SSen al bi şurup falan çok kötüysen
cucuk kadar muzdan nolur yawEvde meyve mi kalmamıştı da gidip muzu ara öğün yaptın haen kalorili meyve o
Bağırsak düzenleyiciydi dimi o ben osmolak içiyorum bu direk çözüm :)Doğum sonrası duphalac vermişti dr yine onu mu alsam :S
Ayyy bir de ölçmüş yahu yerim seni kızzzcucuk kadar muzdan nolur yaw
Sanırım ya doğumdan sonra da uzun süre kriz olmuştu bendeBağırsak düzenleyiciydi dimi o ben osmolak içiyorum bu direk çözüm :)
Bnde alcam en sonunda bu muslilerden. Defalrca special k falan aldm cope gtti ama yne alcam busfer kararliyim cunku yerim sanirimAra öğün müsli
Hihihi olcerim ben :))Ayyy bir de ölçmüş yahu yerim seni kızzz
Sanırım ya doğumdan sonra da uzun süre kriz olmuştu bende
Ben o special k falan sevmiyorum. Kendim hazırlıyorum yulaf lifi var Eti'nin lifalif, onun içine kuru meyve karışımları var küçük doğranmış bimde de var Şok'ta da ama şoktaki daha güzel, bi de tarçın ekliyorum ve süt oohhhh misss iki dilim pasta yemişim gibi oluyorum :) yoksa tatlısızlık beni öldürürdü diyetteBnde alcam en sonunda bu muslilerden. Defalrca special k falan aldm cope gtti ama yne alcam busfer kararliyim cunku yerim sanirim
Hihihi olcerim ben :))
bizde sana aynından dicez az gayret haydi beybisi kimse yokken sen vardın burlardaMaşallah size ne diyeyim
Yok canım ozmolokla aynıBağırsak düzenleyiciydi dimi o ben osmolak içiyorum bu direk çözüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?