• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

20160128_185837.jpg Buaksam ispanak ve yogurt cok az ekmek pirincli oldgu icn

Kilosu 100 liraymis aktarlarda internette cok uygun. Zaten bu bikere kafa karistiriyo. Cok fayladiymis esimde kullanirm deyince yarn al ozman 200 gram deneyelim dedim insallah unutmaz.artisi kilo kaybi olmasi benm icin antioksidan oldgu icin idrarla yg yakiliyomus

Akşam yemeğim fırında yağsız yapılmıştır ;) ulen eski ben bu tabağı tepeleme soldururdum ya hey gidi günler

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 39
bizde sana aynından dicez az gayret haydi beybisi kimse yokken sen vardın burlarda:KK19:
Akşam yemeğim bi kase çorba yanında yarım porsiyon ıspanak yemeği ıspanağı sade pişirmiştim pirinçli filan değil küçük kase yopurt 3 kaşık kadar ve iki lokma kadar o da tabağımı sıyırmak içindi hadi bakalım bozmıcam bu sefer bende başlıyorum bu akşam itibari ile kesin bu sefer

Yarın eşim tilya kürü malzemeleri alacak yine başlayalım dedim
ya beni bu 15 tatil bitirdi hep ablamlrla orda burdayım hatta haftaya da hep kahvaltı ayarlamışlr dışarda kahvaltılarda yesemde gün içinde dengelicem inşallah

Yarın eşim tilya kürü malzemeleri alacak yine başlayalım dedim
ya beni bu 15 tatil bitirdi hep ablamlrla orda burdayım hatta haftaya da hep kahvaltı ayarlamışlr dışarda kahvaltılarda yesemde gün içinde dengelicem inşallah
tilya kurude iyi oluyo bende aldriyim bari yarin altin otu ve ihlamur var evde bi kusburnu yok

Ay o tilya hiç bi işe yaramadı bende :)

Ara nescafe 2 tahıllı bebe bisküvisi 4 çubuk kraker bidaha akşam yemeğini böyle yapmıcam hiç bişey anlamadım tokmuyum açmıyım belli değil

Ay o tilya hiç bi işe yaramadı bende :)

Ara nescafe 2 tahıllı bebe bisküvisi 4 çubuk kraker bidaha akşam yemeğini böyle yapmıcam hiç bişey anlamadım tokmuyum açmıyım belli değil
Ben yapmistim bir haftada fark etmisti hemde diyetsiz

@Apriori123 oooo kendine saklıyosun sırlarını bende yapayım yarın bari ben termosa ılık su yapıyorum onu içiyorum 2 termos garanti hergün

Back