SOME KAYNANA PROBLEMSSS...

Çok mantıklı gercekten bu zamana kadar hiç bu tarz şeyler söylemedim hep herseye iyi hoş güzel dedim ona rağmen kırılan dökülen ben oldum ya bu saatten sonra dediğiniz şekilde olucak gerçek hayatta sizin gibi akıllı teorik bir arkadaşım olsun isterdim herkese lazımsınız valla

Her zaman bekleriz efendim işimiz kurallara ve kanunlara sadık kalarak manipüle etmek sevgiler

Laf olsun işte bizimki de akülü araba alacakmış yerseeen

Okurken kriz geçirdim. Bazı yerlerde sanki benim kv anlatıyorsun gibi balayında bizi arayıp trip atan bir kadın düşünün. Bizde kendisiyle farklı şehirlerdeyiz ama inanın yinede huzurumuzu kaçırıyor yakın olsaydık kim bilir nasıl olurdu.
Resmen kendinden nefret ettirmek için herşeyi yapıyor. Yani bilmiyorum nasıl umursamaz olacağız nasıl bu söylenenleri kafaya takmayacagiz bilmiyorum

Dul karıdan sonrasını okumadım

.

Son düzenleme:
Konu sahibi siz çok yanlış konularda kayınvalidenize kızmaya yer arıyorsunuz. Benim durumum iyi olmasına rağmen iyi niyetlerle verilmiş kayınvalidemin ya da eşimin kuzenlerinin bebek giysilerini kabul ediyorum. Hatta kusura bakma içinde lekeli giysiler de var bebek büyütürken tek seferlik kullanıp atabilirsin gerçekten ihtiyaç oluyor diye açıklıyorlar. Bu insanlar eğitimli görgülü insanlar. Çocuğum olursa işime yarayacak her şeyi kullanırım ne var bunda? Kayınvalidemin gençliğinden kalma çok beğendiğim bluzlar var dolabımda. Millet özellikle retro butiklere gidiyor paralar saçıyor ya da eski sezon giysiler için geri dönüşüm mağazaları açılıyor. Diğer bahsettiğiniz konulara değinmeyeceğim çünkü bu forumda türkiyede kadınların bu konuda çok kompleksli olduğunu görüyorum. Dünya kaynakları tükeniyor. Bir yılda tekstil ürünleri için ne kadar su harcandığını biliyor musunuz ya da o tekstil atıklarının ne gibi sıkıntılara yol açtığının? Uyanın bu gidişle doğurduğunuz çocukların kaynaklarını gösteriş derdinizden dolayı tamamen tüketeceksiniz.

Bu arada duruş, davranış kaliteli olmayınca o üzerlerinizdeki giysiler defolu pazar malları gibi görünür insanların gözüne.

Çok tuhaf geldi bana da cidden. Kv bildiğin orta halli yurdum insanı hatta gayet iyi niyetli geldi bana. Gelini mutlu etmeye çalışmış yazık. Ya bu devirde 2 cocuk okutan bi aile bi de kazık kadar oğlunu evlendirmemeli bence. Artık parası olan evlensin kardeşim aileler zenginse canları da isterse yapsınlar düğünü valla bu kaçıncı konu anlamıyor mu bu konu sahipleri fakirlestik yani.

Konu sahibinin kvye takası varmış yazık kadın kurdele filan bağlamış bohcaya ay ilk defa bir kvye içim acıdı he. Kocaman kadın ne anlasın ki kuaförden iyi sanmıştir götürmüştür. Kızacak yer aramış resmen bu insanlar kölemiz mi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…