SOME KAYNANA PROBLEMSSS...

Yaa bak ne kaynanalar var gördünüz mü sizinki bohçaya güzel şeyler koyacak belli ki bakın yırtık sökük koyanı var şükredin

Dul kadın lafı hiç olmamış oldukça terbiyesizce ayrıca o tabirini yaptığınız dul olmuyor bekar artık şu milletimiz bir kafasına soksa mı şunu? Dul olunca noluyor anlamıyorum ki evlenip ayrılmış bir insanı böyle yaftalamak öylesine iğrenç ki siz kaynananızdan daha betersiniz.

Çok takdir ettim ama seni, burada seni linç edenlere laf yetiştirmeden, saygısızlık yapmadan gittin. Helal olsun.

Insan asiri öfke duyunca hanımefendilik.kalmiyor ben sizi anlıyorum kic edenleri takmayin benim kaynana da bana yemek kokan tahta kasıklarıni işine yaramayan 10 ltlik tenceresini( sanki ordu doyurcam) kullanmadığı pike takımını (kullanilmis) vermişti yani aynı bokun laciverti ben de var yaşınız kaç bu arada ya uni lde okuyan iki kıza rağmen genç kız hlgibi nazlanmalar kinalar vs onceji eşinizden ukte mi kalmisti:)

Nası yani çocuğu mu var nerden çıktı ben kaçırdım

Şey...çünkü dul karı değil bakire . Dolayısıyla beynini kullanması lüzumsuz çünkü bakire .

Hayır ya o kızlar görümce kaynananın kızları.
Konu sahibi kız oğlan kız.

Ben de şansa bırakmazdım Google dan şehirde olan kuaförlere bakardım yorumlara göre giderdim kendini kuaföre götürtmek nedir rastgele onların beğendiğini sen beğenmezsin üstelik düğün günün yani bu

Yasadiklriniz zor ama ithamlariniz çok yanlış. Dul karı ne demek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…