-
- Konu Sahibi kebilikebula
kaynanam olacak karı
hiçbişeyden yemedi nemrut karı
tavrını bi görseniz sanki dul karıyı zorla şehzade oğluna aldı.
salak kaynanam
salak hala
Dul ne ya kaçıncı yüzyıldan kaldın sen, oğlu şehzade olmasına gerek yok hiçbir şekilde sen o aileye layıksın.Dul dediğin kadınların getir götürünü yaparsın anca.İlkokul mezunu falan mısın ne bu kezbanlık ?tavrını bi görseniz sanki dul karıyı zorla şehzade oğluna aldı.
Dul ne ya kaçıncı yüzyıldan kaldın sen, oğlu şehzade olmasına gerek yok hiçbir şekilde sen o aileye layıksın.Dul dediğin kadınların getir götürünü yaparsın anca.İlkokul mezunu falan mısın ne bu kezbanlık ?
İlkokul mezunu olmakla o kadar alakasi yok ki bu durumun.İlkokul mezunu falan mısın ne bu kezbanlık
Hayriyecim senin hiç mi suçun yok? Eniştesi ile kaçan Neclayı tekrar Cemle evlendirdin, Leyla delisini defalarca affettin. Beceriksiz oğlunu pışpışladın Ali Rızanın başını yedin.bana ferhundeyi hatırlattın. mahvetti oğlumu mahvetti ailemizi yeziddd musibet adı batasıca ferhundee
Nasıl bir cehalet seviyesi bilemedim vallahiİlkokul mezunu olmakla o kadar alakasi yok ki bu durumun.
Kendi çapı yok ki .çapsızın tekiİlkokul mezunu olmaktan bağımsız bence konu sahibinin tavrı. Kendisini bulunmaz hint kumaşı gibi kendine, söylemlerine, tavırlarına bakmadan onu bunu kendi çapında aşağılıyor.
Karakter meselesi. Ben de okuyamadim konuyu.Nasıl bir cehalet seviyesi bilemedim vallahi
Zaten üsluptan midem bulana bulana okuduğum yetmezmiş gibi bide üstüne öpücük yedikburaya kadar aslında olayın başı böyleydi demek için uzun uzun yazdım buraya kadar okuduysan seni kocaman öpüyorummm
Biz çocuklarımızı bir fiske bile vurmadan en düzgün şekilde yetiştirdik. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın dedik ama napalım kader karşımıza yezidleri çıkardı. Malesef çocuklarım da çok saf ve iyi niyetliydi. Ufak tefek problemler her ailede olur napalım. Ayrıca Ali Rıza Bey'e karşı her zaman çok iyi bir eş oldum, 5 çocuk verdim ona. Saygıda kusur etmedim. Kocam da kocamHayriyecim senin hiç mi suçun yok? Eniştesi ile kaçan Neclayı tekrar Cemle evlendirdin, Leyla delisini defalarca affettin. Beceriksiz oğlunu pışpışladın Ali Rızanın başını yedin.
Yani siz başkalarına gelene kadar önce kendinizle yüzleşin derimbana bi gün telefon etti dediki; ben iki tane kız evlat okutuyorum (özel ünide 20 kurslu) herşeyi alamam. eksiklerin illa olacak ben kaç yaşıma geldim hala borç ödüyorum falan falan büssürü yapamam edemem diye nasihat verdi bende gayet saygılı bi şekilde sağolun biz yetene kadar alırız yetmeyeni de sonra hallederiz