kızlar bana bi akıl verın ya benım gözum koyu kahve naturel colors mellerı cok begendım ama ya resımlerdekı gıbı güzel durmazsa dıye cok korkuyorum herkes quartzo yada topazıo yu onerıo bazılarında cok doğal durmamıs tereddutte kaldım ama çokta güzellerhangısı acık ve doğal benım ıstediğim göz beren saatın bırde rıhannanın gözleri..
bu yıl sipariş ettim elimde olmaları 1 ay sürdü ama seviyorum bunları. Akşam oda içinde beyaz ışıkta çekildi.Eki Görüntüle 914869 Eki Görüntüle 914870
Sizin yazdıklarınızı okudum okudum ve kararımı verdim.. Bende esmeralda sipariş ettim bugün.. İnşallah istediğim gibi olur. Bİr video'da ki duruşunu izledim ve hayran kaldım.. Burada da sayfalara fotoğraflara baktım ama hiç esmeralda göremedim hep mel var yada mavi tonları .. Umarım hemen elime geçer ve dener , memnun kalırım.. Heyecan yaptım resmennnn
Soloticanin her sene serileri degisiyor bu yuzden cok eski lensleri bulmaniz mumkun degil selenacim bu benim 4 sene onceki ocreleri m bana arada serileri sorun bu tonda dedigim zaman alabilirsiniz ama bu tonda olmadigi icin ben kimseye evt alin su an bu tonda diyemem aldiginiz solotica Lensin su an hangi tonda çıkabileceğini ogrenip resmini gorup oyle alin derimBu renk lens nasil temin edebilirimEki Görüntüle 966545
kızlar bana bi akıl verın ya benım gözum koyu kahve naturel colors mellerı cok begendım ama ya resımlerdekı gıbı güzel durmazsa dıye cok korkuyorum herkes quartzo yada topazıo yu onerıo bazılarında cok doğal durmamıs tereddutte kaldım ama çokta güzellerhangısı acık ve doğal benım ıstediğim göz beren saatın bırde rıhannanın gözleri..
Soloticanin her sene serileri degisiyor bu yuzden cok eski lensleri bulmaniz mumkun degil selenacim bu benim 4 sene onceki ocreleri m bana arada serileri sorun bu tonda dedigim zaman alabilirsiniz ama bu tonda olmadigi icin ben kimseye evt alin su an bu tonda diyemem aldiginiz solotica Lensin su an hangi tonda çıkabileceğini ogrenip resmini gorup oyle alin derimo yuzden forumu sayfalarca okumak hicbir işini ze yaramaz su an yeni yil ve solotica yeni üretim soloticalar gondericek bu sayfalarda eski okuduklariniz bir isinize yaramaz arkadaslar uyariyim sizi
Siz nerden bide nekadara sipariş verdiniz acaba bunların doğalı sadece parana lenste mi satılıyor
solotica dark greenEki Görüntüle 970206
Ben yeni seri nc mel aldım, rengi epey acik cikti.. Eski koyu yesil hali yok yani..
Ama cogu kisi begendi. Dogala yakin duruyor.. ozellikle fotolarda cok guzel cikiyor
ben rengini beyendim doğal bi görünüme sahip oldugunu düşünüyorum bu arada gözlerim koyu kahve
Resimde çok güzel duruyor bunun markası ne yani nasıl sipariş verdin nerden verdin söylersen sevinirim bide fiyatıda iyimiş normalde de bu kadar doğal dürüyorum gün ışığında filan
cnm bu solotica markalı ama brezilyadaki firmayla bi alakası yokmuş..ama ben memnun kadım yalnız rimelle kullanmak gerekiyor rengi daha iyi anlaşılıyor..bir beni göz rengim siyaha yakın bi kahve oldugu halde rengi belirgin.ada.ben izmirliyim..bilmiyorum burda yazmamda sakınca var mı bornova optikten aldım..girdim 45 lira olunca kaybımda fazla olmaz dedim risk aldım ama memnunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?