• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam en yakın arkadaşımın integramdan fotoğraflarını beğenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum
Eşimle arkadaşım yüz yüze sohbetini eder hep birlikte vakit geçiririz eğleniriz falan filan ama sosyal medyadan takipleşemez hiç bir sebeple hiç bir mecradan mesajlaşamaz eğer ben ölü değilsem. Eşiniz kötü niyetli.

Bir benzeri başıma gelmişti.
Eşimin arkadaşı face den soru soracağım ayağına arkadaşlık isteği gönderdi kabul ettim.
Sonra yazılım ile ilgili bir kaç soru sordu cevapladım, yazılımcıyım.
Sonra ben çok gezerdim o dönem bir gezi resmi için mesaj yazdı o ne güzel geziyorsun keşke bende gezebilsem dedi bende inşaALLAH ailecek birlikte bir şeyler yaparız dedim (bende evliyim bu arada)
Sonra bu sürekli sorular sormaya başladı cevap vermedim yoğunum kusura bakma dedim.
Sonra bir gün bir gezime ah bende oralara gidebilsem yazmış bende inşaALLAH gidersiniz yazdım.
Sonra işte gözlerini kapat beni de hayal et falan saçma sapan bir şey deyince artık kızdım ve ne münasebet deyip sildim engelledim.
Daha öncesinde de biraz fazla yazılım(!) sorduğu için üstü kapalı laf arasında arkadaşıma bahsetmiştim haberi olsun diye.
Ya işte xxx geçen beni face.. den eklemiş şu yazılımla ilgili bir şeyler sordu dedim arkadaşımın yüzünde bir anlık şok dalgası sonra hee evet sormuştur falan dedi ama anladım ki çok bozuldu çünkü biraz muhafazakarlardı bende muhafazakarım ama tabi benim çalıştığım ortam itibari ile biraz daha normal bu tarz şeyler ama onlar için çok normal değil.
Ama sonra içten içe çok kızdım kendime acaba ben mi fırsat verdim diye.
Sonra duydum ki adamın hiç olmayacak bir yerde hiç olmayacak biri ile adı çıkmış işini gücünü falan bırakmış tabi arkadaşım toz kondurmuyor.
Usulca çıktım hayatlarından çok sevdiğim bir arkadaşımdı hiç bir şeyden haberi yoktu çok severdim ama tabi adamın gerçek yüzünü anlatamazdım zaten adama da fırsat vermemiştim anlatıp ne diyecektim ya sen yanlış anlamışsın falan derse topu bana atarsa diye korktum arkadaşımla araryı açtım işi bahane ederek.
Şimdi arada telefonda konuşuyoruz yılda bir iki kere hepsi o :(
Bir pislik yüzünden arkadaşımdan oldum.
Kendi ayakları üzerinde duran, boşanmaya gücü yetecek biri olsa söylerdim ama onun şartları elimi kolumu bağladı resmen.
Bak ne güzel düşünmüşsün bende öyleyim boşanacak durumum yok arkadasımda bunu biliyor kendi ayakları üzerinde duran biri değilim alıp başımı gideyim isterdim ki arkadaşım illk kötü hissettiğinde ilk istek attıgında engelleseydi ki iş fotograflarını beğenmeye gelmezdi ben arkadasımdan yana için rahat asla onu suclamam fırsat vermediğini de çok iyi biliyorum arkadasıma güveniyorum kocama asla güvenmiyorum ama amfi kocamdan ayrılsam bile arkadaşımla bu olay yüzünden ister istemez aramıza sogukluk girecek cunku ben unutmayacam söyledim keske engelleseydin dedim senin eşin kötü olmak istemedim dedi ondan engellendiği söyledi ama smdi daha mı iyi oldu o da bilemezdi tabi böyle olacağını ama bende cok zpr durumdayım ağlamaktan gözlerim şişti hayattan koptum inançlı biri olmasam ölmek isterdim ama cocugum var kıyamıyorum

İyi de bu dediğinizle iş değişiyor. Eşiniz takibe almış sonra bakmış ki takipte değil sonra herhalde olmadı diyerek yine takibe almış. Ne var bunda? Ama tek sorun inkar etmesi. İşte bunu sorgulayabilirsiniz
Zaten bunu sorguladım ama inkar ediyor yeminler ediyor ben ypmadım diye dedi eger inkar etmeseydin normal karsılaşrdım ama inkar etmesi kötü niyetli oldugunu gösteriyor zoruma giden de bu her gün fotografını begenmeye başlamış hem de üst üste bir kerelik beğenme olsa sorun değildi gördü beğendi olurdu ama günlerce üst üste beğeniler atması yokladıgı anlamına geliyor arkadaşım olduğu için de bana söylemeyeceğini düşündü söyleyince de mosmor olfu ve inkar etti

Aslında eşim daha öncede gizli integram kullanırdı yakalamıştım birileriyle sanal mesajlaşırdı görmüştüm hatta ekran alıp ona göstermiştim hesap sormuştum onu bile inkar etmişti Zten eşimle eş olarak o zamandan beri soguguz daha doğrusu benim sevgim kalmadı içimde bitti sadece bir evlilik sürüyor ama nasıl sürüyor kadınlar unutmaz ya hani ben unutmadım evliliği bitirmedim ama hiç unutmadım sevgimi de yok etti ama bu kabul edilecek bişey değil boşanmayı ayrılmayı cok istiyorum ama hiç kolay olmayacak aslında tek bir adım atsam devamı gelecek?

Konuyu okurken esinizin daha once sizi aldattigina emindim ama kendiniz de yakalamissiniz zaten. Esinin arkadasina yurumeye başlayan adam bunu hayatinda ilk defa yapiyor olamaz cunku.
Siz adamin daha onceki aldatmalarini gorup kabul ettiginiz icin arsizligi arkadaslariniza kadar getirmiş. Bunu da gormezden geleceksiniz bakalim ileride daha ne gibi igrenclikler goreceksiniz kim bilir.

Bak ne güzel düşünmüşsün bende öyleyim boşanacak durumum yok arkadasımda bunu biliyor kendi ayakları üzerinde duran biri değilim alıp başımı gideyim isterdim ki arkadaşım illk kötü hissettiğinde ilk istek attıgında engelleseydi ki iş fotograflarını beğenmeye gelmezdi ben arkadasımdan yana için rahat asla onu suclamam fırsat vermediğini de çok iyi biliyorum arkadasıma güveniyorum kocama asla güvenmiyorum ama amfi kocamdan ayrılsam bile arkadaşımla bu olay yüzünden ister istemez aramıza sogukluk girecek cunku ben unutmayacam söyledim keske engelleseydin dedim senin eşin kötü olmak istemedim dedi ondan engellendiği söyledi ama smdi daha mı iyi oldu o da bilemezdi tabi böyle olacağını ama bende cok zpr durumdayım ağlamaktan gözlerim şişti hayattan koptum inançlı biri olmasam ölmek isterdim ama cocugum var kıyamıyorum
Arkadaşınızın geç engellemesi sebebiyle olmamış bu sorun, eşinizin zihniyeti kötü.
Ortaya çıkma ihtimali olmasına rağmen arkadasiniza bunu açıkça yapan adamın başka falsolari da çıkar biraz silkeleseniz.
Boşanmayacak durumdaysaniz kurcalayip daha da yüz göz olmayın.

Sizin için çok kötü bir durum.
Ne denilebilir bilmiyorum ama boşanmayacaksanız bile mutlaka bir aile terapisinden destek alın.
Bu şekilde devam etmenizden bir hayır gelmez, çocuğunuza yazık olur.

ALLAH akıl fikir versin, umarım aklı başına gelir.

Merhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum
Eşinizin gözü dışarıda...

Arkadaşım iyi düşünmemiş ki bana bunu söyleme gereği duydu durduk yere fotografları beğenmesi normal değil ama keşke arkadaşım bunu bana söylemeden önce engelleseydi belki fotoğraflarını begenmezdi bana söyleme gereği de dıymazdı bu durum böyle çirkenleşmezdi ne bileyim nasıl düşüneceğini şaşırdım
Ha suçlu arkadaşın oldu yani, hey Allahım, size söylediği için bile arkadaşınıza bilenmişsiniz gerçekten pes ..

Peki boşanmadım diyelim bundan sonra ne olacak nasıl ilerlicek arkadasımı dilemem ama artk nasıl bir araya geleceğiz bu durum beni düşündürüyor boşanmayı cok isterim ne hali varsa görsün demeyi ama kızım küçük babasına çok düşkün kıyamıyorum aileme söylesem onlarda benim arkamda olmayacak bu çaresizlik cok kötü
Kendini kandırmaya devam et yapacak bişey yok ...

Aslında eşim daha öncede gizli integram kullanırdı yakalamıştım birileriyle sanal mesajlaşırdı görmüştüm hatta ekran alıp ona göstermiştim hesap sormuştum onu bile inkar etmişti Zten eşimle eş olarak o zamandan beri soguguz daha doğrusu benim sevgim kalmadı içimde bitti sadece bir evlilik sürüyor ama nasıl sürüyor kadınlar unutmaz ya hani ben unutmadım evliliği bitirmedim ama hiç unutmadım sevgimi de yok etti ama bu kabul edilecek bişey değil boşanmayı ayrılmayı cok istiyorum ama hiç kolay olmayacak aslında tek bir adım atsam devamı gelecek?
Sen boşanmazsın ablacım, kocanın yaptığı ilk değil son da olmayacak ...

Çok yanlış bir yerden bakıyorsun arkadaşına yapmasa başka kadına yapacak . Ne fark eder ki bir insan niyeti bozmuşsa burada kızın bir sucu yok ki . Belli ki o da artık kendine bir yol çiz diye sana söyledi . Ben önceden olsa hep insanlara söyleme taraftariydim böyle şeyleri . Bu yorumları okuyunca demek ki diyorum karışmamak lazım . Öğrendiğine göre artık yoluna bakman lazım . Bir işe gir düzenini oturt . Ya seneler sonra görsen . Yasin genç diye düşünüyorum .

Hala arkadaşını suçluyorsun, kocan sapık sapık arkadaşım arkadaşın olmasa başkası olacak yine , biran önce o bul çalış çünkü kocan seni aldatmaya devam edecek , adamın hamuru belli senlik veya arkadaşınlık bir durum yok ...

Eşiniz sapık engelleme duracak mı, kancayı takacak başka kadin bulurdu, siz esinizi içinizde aklamaya çalışıyorsunuz ama boşuna...
Yaf sen ne diyorsun ne aklamaya calışması esimi savunacak ne dedim ben tam tersi eşimle iyi gecinemediğimi kendim için sürekli birikim yapıp ilerde ne olacağını bilmediğim için kendime yatırım yapan biriyim ve bunu en cok ta arkadaşım bilir hatta bana eşin seni seviyor sana deger veriyor sen ilgilen diye öğütler veren biriydi ama benim içimde soğukluk oldugu için eskiden yaptıklarını gördüğüm için kabul etmedim sevgim bitmişti zaten yıllardır eşini savunannbiri değilim arkadaşımı da suclamıyorum hatta tam tersi arkadaşıma yansıdığı için utanç içindeyim en cok da zoruma giden bu iş fotoğrafları beğenmeye kadar gelmeden önce engelleseydi belki arkadaşım farklı düşünmeyecekti bu konuda arkadaşım la böyle bir diyalog içine girmeyecektikbunu diyorum ben nerden ne anlıyorsunuz yorumluyorsunuz yazık ya benim derdimi anlattıgım tek insandı ve yeri çok başka ama suan öyle kötüyüm ki bu durumda onu bile arayamıyorum utanıyorum anlıyor musnuz ????

Çok yanlış bir yerden bakıyorsun arkadaşına yapmasa başka kadına yapacak . Ne fark eder ki bir insan niyeti bozmuşsa burada kızın bir sucu yok ki . Belli ki o da artık kendine bir yol çiz diye sana söyledi . Ben önceden olsa hep insanlara söyleme taraftariydim böyle şeyleri . Bu yorumları okuyunca demek ki diyorum karışmamak lazım . Öğrendiğine göre artık yoluna bakman lazım . Bir işe gir düzenini oturt . Ya seneler sonra görsen . Yasin genç diye düşünüyorum .
Arkadaşım zaten şuan sağlıklı düşünemiyorum o yüzden burdan sizlerle paylasıp yorumlarınızı merak ediyorum ben zaten eşine güvenmeyen biriydim bu olaydan sonra güvenir miyim?? Zaten yıllardır ilerde ne olacagını bilmediğim için
Ufakta olsa birikim yapıp yapıyorum kendimce kendime ait birşeyim olsun diye dışardan okuyorum evden kazanç elde elde etmek için örgü yapıp satıyorum el işi yapıyorum mantı içli köfte yapıp satıyorum daha neler neler kreşler çok pahalı cocugu kreşe versem bi işe girsem aldığım maas kreşe gidecek kolay mı sanıyorsunuz herşeyi düşünüp plan yapmam benim kendim ve cocugum için daha öncede eşimle sorun yaşadıgımda aileme gittim ailem barıştırdı istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim ortada bişey yok ayrılacak evine baglı cocuguns baglı parayı dışarda yiyen biri değil sise bakıyor diyerek susturdular ama içimdeki yngını bilmiyorlsr cahiller işte bunlar onlara yetiyor dışarda para yememesi evine bakmadı hiçbirşey eksik etmemesi yetiyor ama benim mutsuzlugumu görmüyorlar yaptığım birikimle belki bi kaç ay idare ederim ya sonra o yüzden saglam düşünüp bi yol yapmam lazm cnku bu saatten sonra ayrılsam da ailemden yardım istemicem cunku bu olayı anlatsam bana ortada bişey yok dicekler ve eşim yüz bulacak gerçekten sizlere okurken çok basit geliyor ama öyle değil işte ailelerin evlatlarına her daim sahip cıkmaları lazım belki o desteği görseydim şuan böyle olmazdım

Arkadaşım zaten şuan sağlıklı düşünemiyorum o yüzden burdan sizlerle paylasıp yorumlarınızı merak ediyorum ben zaten eşine güvenmeyen biriydim bu olaydan sonra güvenir miyim?? Zaten yıllardır ilerde ne olacagını bilmediğim için
Ufakta olsa birikim yapıp yapıyorum kendimce kendime ait birşeyim olsun diye dışardan okuyorum evden kazanç elde elde etmek için örgü yapıp satıyorum el işi yapıyorum mantı içli köfte yapıp satıyorum daha neler neler kreşler çok pahalı cocugu kreşe versem bi işe girsem aldığım maas kreşe gidecek kolay mı sanıyorsunuz herşeyi düşünüp plan yapmam benim kendim ve cocugum için daha öncede eşimle sorun yaşadıgımda aileme gittim ailem barıştırdı istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim ortada bişey yok ayrılacak evine baglı cocuguns baglı parayı dışarda yiyen biri değil sise bakıyor diyerek susturdular ama içimdeki yngını bilmiyorlsr cahiller işte bunlar onlara yetiyor dışarda para yememesi evine bakmadı hiçbirşey eksik etmemesi yetiyor ama benim mutsuzlugumu görmüyorlar yaptığım birikimle belki bi kaç ay idare ederim ya sonra o yüzden saglam düşünüp bi yol yapmam lazm cnku bu saatten sonra ayrılsam da ailemden yardım istemicem cunku bu olayı anlatsam bana ortada bişey yok dicekler ve eşim yüz bulacak gerçekten sizlere okurken çok basit geliyor ama öyle değil işte ailelerin evlatlarına her daim sahip cıkmaları lazım belki o desteği görseydim şuan böyle olmazdım
Çok üzgünüm sizin adiniza ama yapacak çok birşey yok tek yol işe girmek kreşe giden gidecek geri kalanını biriktireceksiniz. Hiç tecrubeniz olmadan yıllar geçince ne olacak ne değişecek ? Yani işe başlamak kısmına bu kadar sinirlenmeniz saçma tecrübeniz kadar para alacaksınız . Ne okudunuz ?

Çok üzgünüm sizin adiniza ama yapacak çok birşey yok tek yol işe girmek kreşe giden gidecek geri kalanını biriktireceksiniz. Hiç tecrubeniz olmadan yıllar geçince ne olacak ne değişecek ? Yani işe başlamak kısmına bu kadar sinirlenmeniz saçma tecrübeniz kadar para alacaksınız . Ne okudunuz ?
Sinirlenmiyorm sadece kendimi ifade edemedim kolay sanılıyor bi işe girsem şuan ki çalışma fırsatlarını biliyorsunuz sabah 8 akşam 5 olsa bile ki böyle bir iş bulmak zor deneyim olmadan anca memurlar böyle bir işte çalışır evde çagrı merkesi işi yptım bilgisayar başında bu işin şartı bile 18 saatti evden oldugu halde yine zordu ama katlandım yptım sonra firmada sorun çıkınca parayı vermedikleri için geciktirdikleri için bıraktım lise mezunuyum muhasebe okuyorum çalışmak bana zor gelmiyor geceleri uyumayıp el işi yapan biriyim çalışmaktan asla korkmam kadın sagınma evine bile bi kere gittim çaresizlikten ama zor zordu anlatıldıgı gibi sahip ckmıyorlar bi avukat tutsam birikimim avukata gidecek boşansam eşim istemediği için kaç sene uzatılacak o yüzden kendimi güvence altına almam lazm tek olsam sorun olmazdı ama cocugum var onu da düşünmem lazm

Siz şuan da kreşe gönderip işe girin bilirim yapın diyorsanız ben zaten bir işe girmesemde evde çalışarak zaten kazanıyorum cocugumu yollamadan da birikim yapıyorum ben ayrıldıktan sonrası için diyorum kreşe verip bir işe girsem burda kreşler 15,20 bin den başlıyor 3 yaşında kızım var biraz daha büyük olsaydı devletin anaokulu ücretsiz yollardım benim kendi evimi kurup düzenimi oturtmam lazm bu da kolay olmayacak ama bunu ypmak için elimden geleni yapacağım ev kirası elktrik su doğal gaz mutfak masrafı herşeyi düşünmem lazım ben grursuz biri olsaydım yıllardır kocamın eline bakardım umursamazdım parasını yerdim ama kocamın bir kurusu bana geçmez Allah büyük böyle birşey asla affedilmez unutulmaz da yaşamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın gercekten çok zor ama yine diyorum ailem bana sahip çıksaydı ben böyle olmazdım gider orda kalırdım cocuguma baksalar bende gidip çalışsam en azından daha gururlu olurdum ama bizim taraflarda eger boşanma olursa çocuk erkek tarafın biz kadınların öyle görürler bende asla cocugumu bırakacak biri değilim evladımdan ayrılmamak için katlanıyorum kendi başımın çaresine bakmak için

Ben mi konuyu anlamadım profil herkese açıksa takip eder direk takip edenleri kontrol edip arkadaşınız iki kez çıkarmış sonra mı tüm fotoğraflara beğeni atmış ? Yani birbirini taniyorsa niye takipten çıkarmış neden beğenisini ekran görüntüsü almış ki ? Normal şartlarda arkadaşı takip edip fotoğraf beğenmek normal birşey çünkü eşin bunu neden inkar ediyor arkadaşın niye bunun ekran kaydını alıyor ? İkisi de çok tuhaf geldi . Sonuçta sosyal medya birbirini tanıyan insanların takip edip beğenmesi üzerine kurulu ya .
Bence adam kadını daha önceden de rahatsız etmiş olabilir . İnstagramda sadece takip isteği yolladı diye kadın arkadaşının evliliğini riske atmazdı diye düşünüyorum .Ekran görüntüsü alacak kadar ne yaşamış olabilir ki kadın ilginç ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back