Arkadaşım zaten şuan sağlıklı düşünemiyorum o yüzden burdan sizlerle paylasıp yorumlarınızı merak ediyorum ben zaten eşine güvenmeyen biriydim bu olaydan sonra güvenir miyim?? Zaten yıllardır ilerde ne olacagını bilmediğim için
Ufakta olsa birikim yapıp yapıyorum kendimce kendime ait birşeyim olsun diye dışardan okuyorum evden kazanç elde elde etmek için örgü yapıp satıyorum el işi yapıyorum mantı içli köfte yapıp satıyorum daha neler neler kreşler çok pahalı cocugu kreşe versem bi işe girsem aldığım maas kreşe gidecek kolay mı sanıyorsunuz herşeyi düşünüp plan yapmam benim kendim ve cocugum için daha öncede eşimle sorun yaşadıgımda aileme gittim ailem barıştırdı istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim ortada bişey yok ayrılacak evine baglı cocuguns baglı parayı dışarda yiyen biri değil sise bakıyor diyerek susturdular ama içimdeki yngını bilmiyorlsr cahiller işte bunlar onlara yetiyor dışarda para yememesi evine bakmadı hiçbirşey eksik etmemesi yetiyor ama benim mutsuzlugumu görmüyorlar yaptığım birikimle belki bi kaç ay idare ederim ya sonra o yüzden saglam düşünüp bi yol yapmam lazm cnku bu saatten sonra ayrılsam da ailemden yardım istemicem cunku bu olayı anlatsam bana ortada bişey yok dicekler ve eşim yüz bulacak gerçekten sizlere okurken çok basit geliyor ama öyle değil işte ailelerin evlatlarına her daim sahip cıkmaları lazım belki o desteği görseydim şuan böyle olmazdım