Siz şuan da kreşe gönderip işe girin bilirim yapın diyorsanız ben zaten bir işe girmesemde evde çalışarak zaten kazanıyorum cocugumu yollamadan da birikim yapıyorum ben ayrıldıktan sonrası için diyorum kreşe verip bir işe girsem burda kreşler 15,20 bin den başlıyor 3 yaşında kızım var biraz daha büyük olsaydı devletin anaokulu ücretsiz yollardım benim kendi evimi kurup düzenimi oturtmam lazm bu da kolay olmayacak ama bunu ypmak için elimden geleni yapacağım ev kirası elktrik su doğal gaz mutfak masrafı herşeyi düşünmem lazım ben grursuz biri olsaydım yıllardır kocamın eline bakardım umursamazdım parasını yerdim ama kocamın bir kurusu bana geçmez Allah büyük böyle birşey asla affedilmez unutulmaz da yaşamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın gercekten çok zor ama yine diyorum ailem bana sahip çıksaydı ben böyle olmazdım gider orda kalırdım cocuguma baksalar bende gidip çalışsam en azından daha gururlu olurdum ama bizim taraflarda eger boşanma olursa çocuk erkek tarafın biz kadınların öyle görürler bende asla cocugumu bırakacak biri değilim evladımdan ayrılmamak için katlanıyorum kendi başımın çaresine bakmak için