Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar
sizdede oluyormu ben lens takdigim zaman yorgun bir yüz ifadem oluyor
acaba cor serisindenmi kaynaklaniyor yada rengindenmi anlamadım
quartzoların fiyatı nedir bide göz ölçüsüne göre farklı lens mi oluoo
yardımmmm lütfenn:26:
soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz canım güncel fiyatları öğrenebilmeniz için
0507923 59 60 wats updanda ekleyebilirsiniz
bu yıl sipariş ettim elimde olmaları 1 ay sürdü ama seviyorum bunları. Akşam oda içinde beyaz ışıkta çekildi.Eki Görüntüle 914869 Eki Görüntüle 914870
Kızlar ben soloticanin mel rengini kullandım sunu belirtiyim goz rengim açık renk bal rengi olmasina rağmen kesinlikle belli olmuyor!bu fotoraftakiler gibi yesil falan durmuyor anca ışıkta ya da flaşta normalde bildiginiz pis bi sarı parama yazık oldu ... herkes bunları takıcagına hiç takma diyor hatta quartzo almaya karar verdim bu yüzden eski seri meller daha iyiymis sanirim.
off. müthiş güzel ve doğal durmuş.
bu yıl sipariş ettim elimde olmaları 1 ay sürdü ama seviyorum bunları. Akşam oda içinde beyaz ışıkta çekildi.Eki Görüntüle 914869 Eki Görüntüle 914870