Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm marine yesil ile mavi arası birsey gibi azulda laciverte kacıyor ...ya evet kullananların resimlere ulasmak cok zor oluyor

aaaaaaaaa cnm cok beyazsın sende neden mel dusunuyorsun kı mel seni soldurabilir ...cok cok beyazlara pek yakıstırmıyorum

senin gözün bal sarısıysa meli ne yapacaksınki. mel de yakın bir ton. ben o tonları asla almam. çünkü göz rengime çok yakın tonlar..fark olmaz bile...

ben diğer renkleri sevmiyorum meller en doğal olur gibime geliyo o yuzden diğer renkleri kesinlikle düşünmüyorum nc ve charm arasndan hangisini önerirsiniz

cnm bence mel düşünüyosan charme al, gözlerini iri gösterir biraz daha. zaten çok fazla değişiklik yapmaz renk olarak belki hafif bir yeşillik olur. ama gün ışığında baya yeşil duruyo açıkçası. renk de koyu olduğu için hare hiç rahatsızlık vermez. ama daha doğal olsun istiyorsan nc de güzel. ama coru tavsiye etmem. beyaz tenlileri ve kumralları bariz ölü gibi gösteriyo. ama esmerlerde müthiş duruyo :)

kıslar nc mel alıcam sanırımkaydirigubbakcemile2 hangi siteden ve ne kadara aldınız acaba yardımcı olabilirmisniz :Saruboceq: siperiş vermek istiorum hemen...

cnm kendinde alabilirsin ama bazen gümrükte sorun yaşanabiliyor. hemen eline geçsin istiyorsan gg den alabilirsin orada fiyatlarda yazar zaten cnm.

evet freshlook videolarında bile var biliyo musun :))) ilginç ilginç şekillere sokuyo kendini :))) ama gözleri lensi baya kaldırıyo açıkçası her renk gözüyle iyi durmuş gibi hatta esmeralda bile. ama erkekte renkli lensten hiç hoşlanmıyorum yhaa. renkli lens bana çok feminen geliyo

anaaaaa onları gormedim =) ay evet sekilden sekile sokuyor kendini komık cocuk vallaha =) ya bu videolarda elegance lar bile cok naturel duruyor bilmesem damarlı oldugunu inancam vallaha

kesinlikle ya bende hiç hoslanmıyorum ozelliklede gozlerine kalem ceken erkekler oldukca itici geliyor ...

ben dee hiç hoşlanmam yha kalem çekenlerden falan :))) benim bazı arkadaşlarım nivanın çilekli lipstickini kullanıyolar :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…