Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ben kaç gündür karar veremedim sizin yorumları takip ediyorum bişeyler kapıyorum ama hepinize birden danışayım en iyisi bugun sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü . gözlerim bal sarısı mel rengine karar verdim nc mel ile charm mel arasında kalıyorum doğal , cekici ve ne koyu ne açık dursun istiyorum kendi gözümünde kenarı siyah-gri arası bişey ne önerirsiniz bana

celementnre cim koyucam cnm resim bi sağ salim gelsinlerde inşallah
pazartesi verilcekmi kargoya
ben yarın elime geçer sanıyordum ama gümrüğe takılmış
bugün alamamış
1 günde elimde olsun diye gg den sipariş ettim
ama yine beklemek zorunda kaldım =(

liv cnm haresiz bende sevmiyorum okypete gibi
gözleri olduğundan daha küçük gösteriyor haresiz lensler
hare resmen irileştiriyor
grafiteyi bend eçok merak ediyorum ama ben bundan sonra sanırım hidrocarm mel alıcam
topaziı nc serisi
ama hidrocarm serisinin haresini çok merak ediyorum

cnm nurgül yeşilçayon gözlerii yemyeşil hatta çimen gözlü derler. grafite peykerin gözlerine daha yakın mavinin daha koyu tonları sanırım.

ciddimisin cnm ya ben o kadının gözlerini neden hep lacivert hatırlıyorum ki kaydirigubbakcemile3

ama peykerin göz rengide çok güzel gerçekten
grafite öyle olsa daha ne isterim,
çok buğulu hoş bir renk

cnm benim dark greenler ,gaillolar oyle ya o ben haresizlere alıskın oldugumdan olsa gerek onları daha cok seviyorum

cnm saç ve kaş renginin de göründüğü ufak bir resim koysana sen de, öyle daha iyi olur. istersen daha sonra silersin alıntı yapmayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…