Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm hareliler sankı daha koyu duruyor gibi ...zaten su 3 seriyi halen cozebilmıs degilim

kızlar ben su grafiteye kafayı taktım gg de bir kızın fotlarını gordum bayıldım resmen

charme serisinin grafite ve ice ı birbirine çok yakınmış. evet serilerin hepsinin rengi aynı oluyo ama. cor diğer serilere göre çok çoook açık duruyo. nc ve charme renk olarak aynı duruyo. sadece hareden dolayı duruşları farklı. bana mavi yakışacağını bilsem alacağım ilk renkler grafite ve topazio olurdu.

şu grafiteyi bende çok merak ediyorum
nurgü yeşilçayın yada aşkı memnundaki peykerin göz rengi gibi birşey hayal ediyorum ben onu
birdahaki sefere hc mel yerine grafitemi, alsam acaba
ya buarada ocre de çok güzel ya

cnm nurgül yeşilçayon gözlerii yemyeşil hatta çimen gözlü derler. grafite peykerin gözlerine daha yakın mavinin daha koyu tonları sanırım.

Bu arada topazio ların hayırlı olsun kıvılcım iyi günlerde kullan :)) çok merak ediyorum nasıl duracağınıı resimlerini de bekliyorum cnm :) inşallah çok çok memnun kalırsın

cnm ya patrica ile konusup fiyat alacagım bakalım grafiteler için ne diyecek ...ama halen kararsızım hareli mı alsam haresiz mı diye ...baska bir forumda haresizlerin cuk diye oturdugunu yazmıslar bende de hidrocor mel kayma yapmıstı buyuk gelmısti o yuzden halen karar verebilmıs degilim

livcimm eğer göz çapın küçükse, ve sen haresiz almayı düşünüyorsan yani limbal ringi olmayan lens düşünüyorsa maalesef kötü durabilir gözüne büyük geldiğinde lensin renkli kısmı gözünün beyazına taşarsa çok ama çok garip bir görüntü oluyoo, eğer öyle bişey olursa hiç kullanamayabilirsin bile

haklısın bitanem ama su harelilerde nedense renk daha koyu oluyor ona sinir oluyorum

bu arada cnm kullandıgında hareli degil mı ...harelerinden memnun musun cok belirgin bir sekilde belli oluyor mu ...bi de harelilerde noktacıklar belli oluyor mu

Ben çok memnunum cnm noktacıklar falan asla belli olmuyo aynanın dibinden baksam bilee. benim erkek arkadaşım renkli lense pek hoş bakmazdı ama o bile çok çok beğendi. mellerde de herhangi bi rahatsızlık yapmadı hareler. sonuçta koyu bir renk aşırı belli bile olmadı. bi de dikkat edersen doğal gözde de limbal ring vardır. gözün kenarları daha koyudur. benim bariz öyle. annemin gözleri masmavii aynı liv gibi. onun gözlerinin etrafında da koyu mavi gibi bir çember var. bence meller de doğallığı bozmamış, diğer renklerde de resimlerden falan gördüğüm kadarıyla yapay durmuyo

ben haresiz lensi sevmiyorum pek. illada hareli olacak. gözleri resmen dahada irileştirip ,mana katıyor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…