Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mrb esmer tenli siyah saçlı kara kaşlı kara gözlüyüm :KK70: lens kullanmak istiyorum numaralı ve yıllık + renkli olmasını istiyorm ancak renk seçiminde ne yapıcam bilmiorum aranızda esmer ve renkli lens kullanan varsa renk önerebilir mi acaba ????

Çarpıcı bir farkedilirlik mi istiyorsun göz renginde yoksa ten ve saç rengine giden, doğal duran bir renk mi?

Solotica'nın 3 serisi var: Hidrocor, Hidrocharme ve Natural Colors.

*Hidrocor en opak, yani örtücülüğü en yüksek olan seri. Limbal ring ( irisin etrafındaki koyu renk hare) yok.
*Hidrocharme orta derecede opak. Limbal ringi belirgin.
*Natural Colors en az opak olanı, limbal ringi hidrocharme a göre daha doğal.

Çarpıcı bir değişim istiyorsan, lens ne kadar opaksa koyu renk gözlerde o kadar göz rengini açabilir. Ne kadar az opaksa o kadar doğal duruyor tabii ki diğer yandan.

Esmer ve koyu renk saçlı bir arkadaşım Hidrocharme Mel leri kullanıyor, onda şahane, çok doğal&güzel duruyorlar.

Solotica kullanan koyu renk gözlü kimse var mı?

Sarı saçlı ve beyaz tenliyim. Doğal sarışınım, kaşlarım da oldukça açık renk. Gözlerim kahverengi. Belirgin, açık bir mavi istiyorum.

Topazionun örtücülüğü nasıl? Fotoğraf çekiminde ve oldukça kontrast bir makyajla kullanacağımdan belli belirsiz ve doğal dursun derdim yok.

Gri lenslerin mavi lenslerden çok daha çarpıcı bir mavi olabildiğini deneyimlediğimden topazioda nasıl durur karar veremedim. Quartzo da belirgin bir renk, bazı fotoğraflarda mavi gibi o da,grilik olduğundan.

Hidrocharme Ice'ın koyu renk gözlerde en belirgin mavi olduğunu okudum, kullanan kimse var mı? Fotoğrafları paylaşabilir mi?

Ne önerirsiniz? :uhm:

Çarpıcı bir farkedilirlik mi istiyorsun göz renginde yoksa ten ve saç rengine giden, doğal duran bir renk mi?

Solotica'nın 3 serisi var: Hidrocor, Hidrocharme ve Natural Colors.

*Hidrocor en opak, yani örtücülüğü en yüksek olan seri. Limbal ring ( irisin etrafındaki koyu renk hare) yok.
*Hidrocharme orta derecede opak. Limbal ringi belirgin.
*Natural Colors en az opak olanı, limbal ringi hidrocharme a göre daha doğal.

Çarpıcı bir değişim istiyorsan, lens ne kadar opaksa koyu renk gözlerde o kadar göz rengini açabilir. Ne kadar az opaksa o kadar doğal duruyor tabii ki diğer yandan.

Esmer ve koyu renk saçlı bir arkadaşım Hidrocharme Mel leri kullanıyor, onda şahane, çok doğal&güzel duruyorlar.

ben nc yi en opak lens sanıyordum. meğer en az opak olanıymış.hidrocor da en kapatan göz rengını
teşekkürler paylaşım için.....

nc topazio, esmeralda, quartzo

serinin en opağıdır. sanırım arkadaş opaklık konusunda sadece mel,verde, verde marine, grafite, ice, ocre için konuşmuş.

Son düzenleme:
evet topazio esmeralda ve quartzo en opak lensler. ama bunun dışındaki renklerde hidrocor lar koyu renk gözü çok daha fazla açıyor.

okypete, takip edebildiğim kadarıyla sen sanırım topazio almış ve çok memnundun değil mi? Senden rica etsem fotoğraflarını ekleyebilir misin? Lens kabında yakın çekim fotoğraflarsan şu an kullandığım maviyle kıyaslabilirim belki.

resim324.jpg

şimdi çektim. kapta böyle görünüyor.

Çok teşekkürler. a.s.

Bu arada, hiç 2 renkli lensi üstüste takmayı deneyen var mı? :roflol: Yabancı bir lens forumunda bunu yaptıklarını okudum ve dün gece bi deneyeyim dedim, deli bir mavi oldu. Çok kalın olduğundan katarakt edekti de cabası tabii ama renk süperdi. :kedi:

resim324.jpg

şimdi çektim. kapta böyle görünüyor.

oh, ne kadar hızlısın! :lepi: Turkuaza kaçan bir mavi, pupil boşluğu gerçekten darmış, büyük avantaj. Topazio alacağım sanırım, güneş ışığında enfes duruyor! Bir video izledim de şimdi, mükemmeldi. Hidrocharme ice kullanan birileri de olsa keşke. Üzerinde beyaz noktalar olduğundan başarılı bir renk değişimi sağlıyormuş o da.

Çok teşekkürler. a.s.

Bu arada, hiç 2 renkli lensi üstüste takmayı deneyen var mı? :roflol: Yabancı bir lens forumunda bunu yaptıklarını okudum ve dün gece bi deneyeyim dedim, deli bir mavi oldu. Çok kalın olduğundan katarakt edekti de cabası tabii ama renk süperdi. :kedi:

hiç tavsiye etmem. gözler yeteri kadar oksijen alamadığı için kornea da sorunlar oluşabilir........

topazio enfes bir lens bende cok begeniyorummmmmmmmm rengi guneste dahada guzel duruyor

kızlar ben topazioları 0.25 derece dusuk almıssım bir sorun olur mu kı ...daha yeni fark ettim =(

olmaz canım... çok düşük bir derece,0.25..
bu arada benim topaziolarımın 6 numara miyop olduğunu söylemeden geçemiyeceğim.körüm resmen körüm:roflol::roflol:..

X