- 9 Ağustos 2009
- 11
- 0
-
- Konu Sahibi White Mocha
solatica marka lens kullanan arkadaşlar daha önce hiç lens kullanmamış bu konuda yeterince cahil biri olarak bana yardım edin lütfen ela gözlüyüm solatica marka lens almak istiyorum ama bana ne renk gider hangisi daha doğal durur hiç fikrim yok ayrıca hareli haresiz hangisi daha iyi birde yurt dışından siparişle alındığını biliyorum ama tam olarak internet adresini bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz çok memnun olacağım :kedi:
okypetecim benim de -2 numara lenslerim. mercekten dolayı daha kalın duruyor mu acaba nurmarasız lenslere göre? benim bütün arkadaşlarım numaralı kullandığı için numarasız renkli lens nasıl durur bilmiyorum :)) fotolardan da kalınlığı çok fazla anlaşılmıyor.
hayır. etkilemiyor.....fark yok , arkadaşlar..kızlar numaralı olması kalınlıgına lensin kalınlıgını etkliyor mu
canım ten rengi kaş rengi vb. renkte buyuk onem tasıyor ...bunlar hakkında bilgi verirsen sana daha cok yardımcı olabiliriz
ben belluci den siparis vermıstım cnm
ben beyaz tenliyim kaşlarım koyu değil saç rengim sarı ama değiştirmeyi düşünüyorum ilgilendiğin için sağol canım
livcim kaysa nolur kaymasa nolur :))) hiç kullanmadım kii kaymamasına rağmen :)) dışarda ailen gibi gezip insanların göz zevkini bozamam, göz zevkini bırak kalpten bile giderler valla :)))