- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.801
vetmancım natural touchun yeşiline rastlarsan resim eklermisin parayı denkleştirirsem mel anlcam ama bu ara evin bi kaç parçasını yeniliyorum lense ayırdığım parada gitti kaydirigubbakcemile3 yakın zamanda alacam inşallah mel ama natural touchlar az daha ucuz olsaydı ya çok pahalıymış ya
kızlar daha mavi duracak diye düşünmüştüm biraz daha canlı olur sanmıştım bunlarn engi çok koyu kaldı bende açıkçası fazla bi değişiklik yapmadı gözümde hayal kırıklığı yaşıyrum şu an =(((
canım ben gözlerim siyaha yakın koyu kahve ama bugüne kadar inceleğim fotolarda daha farklı duruyordu grafite acaba satsam mı bunu daha şimdi elime geçti zaten ama satarsam ne almalıcam şimdi ben daha maviş duran???opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kendi göz rengin ne renk, niye böyle olduki ya üzüldüm gerçekten
yani eğer beğenmediysen o derece .. ki ağlicam nerdeyse diosun .. bilemiyorum ki ya ..
aslında grafite kullananlar çok memnun ama .. sen beğenmediysen satabilirsin tabi cnm ..
istersen 1 hafta kadar bekle .. çünki asıl 1 hafta sonra beğenmeye başlayabilirsin belki ..
canım ben gözlerim siyaha yakın koyu kahve ama bugüne kadar inceleğim fotolarda daha farklı duruyordu grafite acaba satsam mı bunu daha şimdi elime geçti zaten ama satarsam ne almalıcam şimdi ben daha maviş duran???
buarada foto çekiyorum ama flaşlı olduğu için sanki maviymiş gibi oluyor halbuki ben aynaya baktığımda koyu bişi uffffffffffffff =( ağlıcam walla o kadarda para verdim
canım çektim foto ama flaşlı ve fotoya baktığımda resmen benim istediğim renk ama kendim aynaya bakınca gerçekten çok ama çok koyuuu flaşsızda çekmeye çalıştım ama çok bulanık bulanık olmasa koyucam orda belli ne demek istediğim=(nazlıcım foto koydun mu çok merak ettim nasıl durduğunu bende almayı düşünüyordum birde hang,i serisi seninki
doğal ama çarpıcı bişilerdi aslında istediğim peki nc azul nasıl olur canım??
bitanemm bu kez çok düzgün karar ver bak .. azulu daha kimsecikler denemedi .. alıp onuda beğenmezsen çok kötü olur.. azul da çok doğal bi renk diil ki aslına bakarsan ..
canım çektim foto ama flaşlı ve fotoya baktığımda resmen benim istediğim renk ama kendim aynaya bakınca gerçekten çok ama çok koyuuu flaşsızda çekmeye çalıştım ama çok bulanık bulanık olmasa koyucam orda belli ne demek istediğim=(
keske bende de boyle dursa bende acık duruyor senin gozler koyu kahve oldugu için mı ki lacivert gibi durmus ben cokkkk begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?