- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.781
Bende yzaları burhanıyeye gelıyorum vetman yazlık var orda
ben aynada gözlerime bakıp bakıp mutlu oluyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus
manyadım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Arkhencim senin fotoğrafını koyduğun gözler doğal gözler .Her ne kadar tam olarak olmasada koyu renk gözleri istediğin mavilikte en çok açacak lens Paris Hiltonunda kullandığı cooper visionun ürettiği natural touch lensin baby blue rengidir.Çok opak bir lens zaten en koyu gözleri bile böyle açıyor..Ama oda Türkiyede yok
ayy ne güzel yaa ! inşallah bende mutlu olcam. :ecrin_bebek:
bugün solotica hidrocor grafite ler elime ulaştı yapısı dokusu süper ama renk istediğim gibi olmadı bende napıcammm =((((
bugün solotica hidrocor grafite ler elime ulaştı yapısı dokusu süper ama renk istediğim gibi olmadı bende napıcammm =((((
rengini nası istiyodun? neyi olmadı?
şş.. niye hep sigara içiyosunnklava:
bakma ona sen.hiç içmem sigara ben. :roflol:
tuğba pazar günü lenslerimi beğenmezsen ilk beğenmeyen sen olcaksın eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
cnm benim olurmu hiççlmaz: lmaz: ben beğeneceğime eminim . . merakımı yenmek hemde senle tanışmış olmak maksat opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar daha mavi duracak diye düşünmüştüm biraz daha canlı olur sanmıştım bunlarn engi çok koyu kaldı bende açıkçası fazla bi değişiklik yapmadı gözümde hayal kırıklığı yaşıyrum şu an =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?