• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bende yzaları burhanıyeye gelıyorum vetman yazlık var orda

Aaa lives sende Burhaniyeye mi geliyorsun çok yakınım 15 dk:)Beklerim her zaman.
Tugbacım Livescim sağolun güveniniz için çok teşekkür ederim:)Ancak ne olursunuz buraya nereden satın alacağınızı yazmayın beni banlıyorlar sonra:))yine siteden banlanmak istemiyorum:):)15 gün vetmanı göremezsiniz yine buralarda Sakınnn:)))
Lives canım hıdrocor Graphite biraz daha menekşe mavisine bakıyor ıce dan daha mavidir garaphiteler oda çok güzel bir renk tamamen seçim sana kalmış.Ama yüklediğim ıce resimlerini gördün mavisi ancak sendede o kadar duracaktır.Eğer çok belirgin bir mavi istemiyorsan ıcelar güzel öneririm sana ıceları dediğim gibi özellikle charm ıce hem gözleri büyük gösteriyor hemde oldukça doğal bir mavisi var.

Bana en çok sorulan lensler soloticalar biride natural touchlar herkez vetman natural touch diye bir lens biliyormusun baby bluesine hastayız:)))Çok beğeniyoruz diyorlar.
Zevkler ve renkler gerçekten çok farklı..

Son düzenleme:
tuğba pazar günü lenslerimi beğenmezsen ilk beğenmeyen sen olcaksın eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ben aynada gözlerime bakıp bakıp mutlu oluyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus
manyadım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

335329fb.jpg

parishilton1824790.jpg

parishiltonbluecontactl.jpg

Arkhencim senin fotoğrafını koyduğun gözler doğal gözler .Her ne kadar tam olarak olmasada koyu renk gözleri istediğin mavilikte en çok açacak lens Paris Hiltonunda kullandığı cooper visionun ürettiği natural touch lensin baby blue rengidir.Çok opak bir lens zaten en koyu gözleri bile böyle açıyor..Ama oda Türkiyede yok:(

vetmancım natural touchun yeşiline rastlarsan resim eklermisin parayı denkleştirirsem mel anlcam ama bu ara evin bi kaç parçasını yeniliyorum lense ayırdığım parada gitti kaydirigubbakcemile3 yakın zamanda alacam inşallah mel ama natural touchlar az daha ucuz olsaydı ya çok pahalıymış ya

bugün solotica hidrocor grafite ler elime ulaştı yapısı dokusu süper ama renk istediğim gibi olmadı bende napıcammm =((((

acaba hidrocor diyemi rengi değişik durdu nolduu

bi de resim koysan baksak, belkide sen bi an alışamamışındır

bugün solotica hidrocor grafite ler elime ulaştı yapısı dokusu süper ama renk istediğim gibi olmadı bende napıcammm =((((

aa çok üzüldüm cnmm .. neden olmadı peki.. fotolardakinden farklı bi renkmi sence .. yoksa kendinemi yakıştıramadın .. bi foto eklede biz de bakalım .. belkide bi an senin gözün alışmadığı için öyle gelmiştir .. bi de bizbakıp karar verelim bakalım ..CADIARZUCADIARZU

kızlar daha mavi duracak diye düşünmüştüm biraz daha canlı olur sanmıştım bunlarn engi çok koyu kaldı bende açıkçası fazla bi değişiklik yapmadı gözümde hayal kırıklığı yaşıyrum şu an =(((

cnm benim olurmu hiçç :olmaz::olmaz: ben beğeneceğime eminim . . merakımı yenmek hemde senle tanışmış olmak maksat opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar daha mavi duracak diye düşünmüştüm biraz daha canlı olur sanmıştım bunlarn engi çok koyu kaldı bende açıkçası fazla bi değişiklik yapmadı gözümde hayal kırıklığı yaşıyrum şu an =(((

kendi göz rengin ne renk, niye böyle olduki ya üzüldüm gerçekten

Back