• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bide bişey sormak istiyorum arkadaşlar .. nazlının lensindeki pupil nie o kadar geniş duruyor .. flamingonun lensinde o pupil yok gibiydi .. fark ediyomu hangi seri olduğu acaba ..

nazlım sanırım böle olsun istedin ama senin kahve gözler daha koyu sanjrımm..

480EC8_1.jpg

aynen canım ama benimkiler baya koyu işte =( sanırım nc azul bana olablir...
off çok kararsızım

tuğba teşekkür ederim resimle için yeşili çiğ dumuş sanki dark bluesunu beğendim ama opuyorumnanaktan

valla bence maviliğ belirgin istiyorsan topazio hiç azula yanaşma canım

canım nedense nc serisi bana daha yapay gibi geliyor alıp kullanmadım tabi bilemem ama nc serisine karşı böyle bi tutumum oluştu nedendir bilinmez :uhm:
of asıl düşündüğüm bu elimdeki grafiteler nolcak =( severek kullanmadıktan sonra hiç bi anlamı yok mafoldumben

ama nc ler çok iyi kapatıcı doğal olarak az doğalkendi gözünle cor gibi kaynaşmaz.ama cor seriside ice dışında göz rengini koyuysa açmıyor.

ay okyepete topiğin birinde sana cevap olarak yazılanlara inanamadım ya nasıl bayanlar var burda, şok yaşadım resmen ( hani şu kız kardeşi eve geç geldi diye babasından dayak yemesini destekliyenler ) kusura bakmayın konuyla alakasız oldu ama çok şaşırdım gerçektennn ohaoldumsmile

ay okyepete topiğin birinde sana cevap olarak yazılanlara inanamadım ya nasıl bayanlar var burda, şok yaşadım resmen ( hani şu kız kardeşi eve geç geldi diye babasından dayak yemesini destekliyenler ) kusura bakmayın konuyla alakasız oldu ama çok şaşırdım gerçektennn ohaoldumsmile

yaa işte sormaa. ne düşüncelerle karşılaşıyoruz...

Bery sana cevap vermediğimi düşünme fırsat bulamadım graphite fotoğrafı yüklemeye.
Zaten yeni bir arkadaşımız eklemiş graphite fotoğrafı.
Nazlı serap fotoğrafında güzel durmuş ama seni anlıyorum flashla öyle durmuş normale daha koyu duruyor bu renkler ıce da öyle mesela. Keşke aldığın yere daha belirgin bir mavi istediğini belirtseydin.
Tubacım senin eklediğin natural touch kataloğu sanırım eski elegance ların kataloğu Natural touch yazmışlar ama elegance kataloğu bence. Zaten şu andada o elegancelar üretilmiyor.
Ciba visionun ürettiği elegancelar artık üretilmiyor. Cooper Vision natural touch olarak yeni versiyonunu üretiyor artık..
Okypeteciğim çok geçmiş olsun:)

Son düzenleme:
nasıl lacivert ?cor graphite resmen bulanık bir mavi-gri arası bir renk.cor graphitein pupil boşluğda bayağı geniş alttan göz rengi çok belli oluyor.koyu gözde olmuyor bence ama lacivertle alakası yok bu rengin.:uhm:

Ecenazcım şimdi düğünden döndüm:))) gözümde esmeraldalarım vardı gecede acayip belli oluyordu kimse lens olduğunu anlamadı bütün gece herkez gözlerime iltifat yagdırdı:)) çok mutlu oldum demekki gece olduğu halde bendeki değişiklik farkedildi:)

Bery sana cevap vermediğimi düşünme fırsat bulamadım graphite fotoğrafı yüklemeye.
Zaten yeni bir arkadaşımız eklemiş graphite fotoğrafı.
Nazlı serap fotoğrafında güzel durmuş ama seni anlıyorum flashla öyle durmuş normale daha koyu duruyor bu renkler ıce da öyle mesela. Keşke aldığın yere daha belirgin bir mavi istediğini belirtseydin.
Tubacım senin eklediğin natural touch kataloğu sanırım eski elegance ların kataloğu Natural touch yazmışlar ama elegance kataloğu bence. Zaten şu andada o elegancelar üretilmiyor.
Ciba visionun ürettiği elegancelar artık üretilmiyor. Cooper Vision natural touch olarak yeni versiyonunu üretiyor artık..
Okypeteciğim çok geçmiş olsun:)

sağol canım.alıştık artık bu platformda bu tip şeylere

nazlıcım fotona baktımda ben rengi çok beğendim
hatta bence flassız hali daha doğal ve güzeldir
ama ben böyle koyu renklerden hoşlanıyorum
daha sade ve doğal duruyorlar bence
yani şunu bil renk kesinlikle kötğ değil
beklentini karşılamadığını biliyorum ama renk çok hoş
değişik makyaj teknikleriylede renginin daha belirgin gözükmesini sağlayabilirsin

Back