- Konu Sahibi White Mocha
- #3.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazlım sanırım böle olsun istedin ama senin kahve gözler daha koyu sanjrımm..
bide bişey sormak istiyorum arkadaşlar .. nazlının lensindeki pupil nie o kadar geniş duruyor .. flamingonun lensinde o pupil yok gibiydi .. fark ediyomu hangi seri olduğu acaba ..
valla bence maviliğ belirgin istiyorsan topazio hiç azula yanaşma canım
ay okyepete topiğin birinde sana cevap olarak yazılanlara inanamadım ya nasıl bayanlar var burda, şok yaşadım resmen ( hani şu kız kardeşi eve geç geldi diye babasından dayak yemesini destekliyenler ) kusura bakmayın konuyla alakasız oldu ama çok şaşırdım gerçektennn ohaoldumsmile
yaa işte sormaa. ne düşüncelerle karşılaşıyoruz...
Bery sana cevap vermediğimi düşünme fırsat bulamadım graphite fotoğrafı yüklemeye.
Zaten yeni bir arkadaşımız eklemiş graphite fotoğrafı.
Nazlı serap fotoğrafında güzel durmuş ama seni anlıyorum flashla öyle durmuş normale daha koyu duruyor bu renkler ıce da öyle mesela. Keşke aldığın yere daha belirgin bir mavi istediğini belirtseydin.
Tubacım senin eklediğin natural touch kataloğu sanırım eski elegance ların kataloğu Natural touch yazmışlar ama elegance kataloğu bence. Zaten şu andada o elegancelar üretilmiyor.
Ciba visionun ürettiği elegancelar artık üretilmiyor. Cooper Vision natural touch olarak yeni versiyonunu üretiyor artık..
Okypeteciğim çok geçmiş olsun:)
ne oldu okypete