• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmancım natural touchun yeşiline rastlarsan resim eklermisin parayı denkleştirirsem mel anlcam ama bu ara evin bi kaç parçasını yeniliyorum lense ayırdığım parada gitti kaydirigubbakcemile3 yakın zamanda alacam inşallah mel ama natural touchlar az daha ucuz olsaydı ya çok pahalıymış ya

cnm ..yeşilini sormuşsun ..
bende merak edip renlerine öyle bi bakıyordum ..
eklim dedim =)=)

kızlar daha mavi duracak diye düşünmüştüm biraz daha canlı olur sanmıştım bunlarn engi çok koyu kaldı bende açıkçası fazla bi değişiklik yapmadı gözümde hayal kırıklığı yaşıyrum şu an =(((

anladım cnm .. bendede vardır o problem .. gözlerim koyu renk olduğu için malesef bi kaç
kez aynı hayal kırıklığını yaşadım .. bak napalım biliyomusun .. şu renk açan
solisyonlar var ya onlarla biraz rengi açmaya çalışalım .. sen nerden sipariş vermiştin cnm ??:teselli:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kendi göz rengin ne renk, niye böyle olduki ya üzüldüm gerçekten
canım ben gözlerim siyaha yakın koyu kahve ama bugüne kadar inceleğim fotolarda daha farklı duruyordu grafite acaba satsam mı bunu daha şimdi elime geçti zaten ama satarsam ne almalıcam şimdi ben daha maviş duran???
buarada foto çekiyorum ama flaşlı olduğu için sanki maviymiş gibi oluyor halbuki ben aynaya baktığımda koyu bişi uffffffffffffff =( ağlıcam walla o kadarda para verdim

yani eğer beğenmediysen o derece .. ki ağlicam nerdeyse diosun .. bilemiyorum ki ya ..
aslında grafite kullananlar çok memnun ama .. sen beğenmediysen satabilirsin tabi cnm ..
istersen 1 hafta kadar bekle .. çünki asıl 1 hafta sonra beğenmeye başlayabilirsin belki ..

nazlıcım foto koydun mu çok merak ettim nasıl durduğunu bende almayı düşünüyordum birde hang,i serisi seninki

yani eğer beğenmediysen o derece .. ki ağlicam nerdeyse diosun .. bilemiyorum ki ya ..
aslında grafite kullananlar çok memnun ama .. sen beğenmediysen satabilirsin tabi cnm ..
istersen 1 hafta kadar bekle .. çünki asıl 1 hafta sonra beğenmeye başlayabilirsin belki ..

doğal ama çarpıcı bişilerdi aslında istediğim peki nc azul nasıl olur canım??

canım ben gözlerim siyaha yakın koyu kahve ama bugüne kadar inceleğim fotolarda daha farklı duruyordu grafite acaba satsam mı bunu daha şimdi elime geçti zaten ama satarsam ne almalıcam şimdi ben daha maviş duran???
buarada foto çekiyorum ama flaşlı olduğu için sanki maviymiş gibi oluyor halbuki ben aynaya baktığımda koyu bişi uffffffffffffff =( ağlıcam walla o kadarda para verdim

fotoda biraz daha farklı duruyo ama o kadarda fark olmamıştı bende.. illaki satıcaksan topazio al cnm, bi de gün ışığında baksan grafiteye belki akşam pek anlaşılmıyodur ne biliyim :bbo:

hidrocor grafite .. zaten o öyle mavi tonu durmuyo ama ya .. fotolarada baktımda şimdi ..
sanki biraz grili küllü bi renk diilmi o kızlar .. mavisi azul topazio bence ..

bitanemm bu kez çok düzgün karar ver bak .. azulu daha kimsecikler denemedi .. alıp onuda beğenmezsen çok kötü olur.. azul da çok doğal bi renk diil ki aslına bakarsan ..

nazlıcım foto koydun mu çok merak ettim nasıl durduğunu bende almayı düşünüyordum birde hang,i serisi seninki
canım çektim foto ama flaşlı ve fotoya baktığımda resmen benim istediğim renk ama kendim aynaya bakınca gerçekten çok ama çok koyuuu flaşsızda çekmeye çalıştım ama çok bulanık bulanık olmasa koyucam orda belli ne demek istediğim=(

canım çektim foto ama flaşlı ve fotoya baktığımda resmen benim istediğim renk ama kendim aynaya bakınca gerçekten çok ama çok koyuuu flaşsızda çekmeye çalıştım ama çok bulanık bulanık olmasa koyucam orda belli ne demek istediğim=(

resimde güzel gözüküyo ama gerçekte öyle diil diyosun o zaman satabilirsen sat cnm..

topazio azul ya da verde gibi belirgin renkleri düşün.. en renk değişikliği yapanlar topazio esmeralde ve quartzo bildiğim kadarıyla

keske bende de boyle dursa bende acık duruyor senin gozler koyu kahve oldugu için mı ki lacivert gibi durmus ben cokkkk begendim

aslında fotoda yakışmış gibi cnm .. ama istediğin tonlar boncuk boncuk olduğu için beğenmedin sen çok iyi anlıyorum .. yada topazio ve quartzo satan arkadaşlar var istersen bi sor .. takas edersiniz belki .. bence sen topazio yada quartzoyu düşün diyorum ben .. ve hidrocor değilde böle nc. serisinin daha çok memnun edeceğini düşündüm ben .. koyu renklerde yapmışsın makyajınıda .. hareliler daha güzel gider bence . . ama sen bu rengi belirginleştirmek için solisyonla açmayı dene ve makyajınıda kahve ağarlıklı yaparsan daha belirgin bi mavi olur bence ..

keske bende de boyle dursa bende acık duruyor senin gozler koyu kahve oldugu için mı ki lacivert gibi durmus ben cokkkk begendim

liv cnmm sen öyle söylüyorsunda bende lensin sendeki duruşuna bayılıyorum biliyomusun .. bence lensin en çok yakıştığı en doğal durduğu kişilerden birisin ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazlım sanırım böle olsun istedin ama senin kahve gözler daha koyu sanjrımm..

480EC8_1.jpg

işte bende bu tona bayılıyorum teknologcummm .. ama benmde gösler koyu kahve .. kesinlikle bu ton durmaz .. okypetede bile böle durmadı ayrıca ..

Back