• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende hem charm grafite. hem nc topazio var.
pupil boşluğu her ikisindede farksız durdu bende aynı boyutta yanii.

arkadaşlar lütfen amazonun sky blue rengini mutlaka deneyin ice e çok yakın ve inanılmaz doğal üstelikde çok uygun fiatı

ben amazonun sky blusunu hiç sevmemmm :( normal blue bi derecede .. sky blue yada lgoon green bence çok kötü =)=) daha doğrusu bende çok kötü görünüyıor =)=)

burcuu sen de solotica ya hatta topazio ya baya bi takmış durumdaydın en son .. sende benim gibi görmeden alamadın mı yoksa ? yada aldın mı solotica dan her hangi bi renk ??

arkadaşlar adriana lima nın göz rengi soloticanın hangi çeşidiyle benzerlik gösterir? resmli örnek sunablr misniz? mesela topazio olablr mi??

merhaba arkadalar aranızda yeniyim
optima natural looka bakınız
ben çok kararsınız bnm gözleringim kahve rengi
hanigisi gider yardımcı olursanız sevinirim

cnm optima natural look b&l la alakalı bi lens yada aynısımıki ya .. ben kullanmadım ama netten baktım .. kullananlar çok damarlı lduğu gibi pek hoş olmayan yorumlarda bulunmuşlar ..fiyatları amazon la aynı .. ben sana daha az damarlı fiyatlarda aynı amazonu öneririm .. yalnız gözler kahve fakat saç ve ten rengi bilemediğim için renkleri deneyerek almanı tavsiye ederim .. şu renk yakışır bu renk yakışmaz diyemem ki ..
ama eğer bi foto eklersen bi taminde bulunabilirim sositosositosositososito

arkadaşlar adriana lima nın göz rengi soloticanın hangi çeşidiyle benzerlik gösterir? resmli örnek sunablr misniz? mesela topazio olablr mi??

şekercimm göz rengini falan bilmeden hangi lensin sende nasıl duracağını nereden bilelim kaydirigubbakcemile4 bide eğer diğer yazılanları okuduysan .. özellikle sorduğun topazio göz tabanınla çok alakalı olarak farklı renk miş gibi herkeste değişik bi ton oluşturdu .. göz rengini foto olarak eklersen o zaman ortalama bi tahminde bulunalım sana ok ..opuyorumnanaktan

sedefbyo hakkatten ya nc mel demi bunlar ?? ocre desen neysede meller niye o kadar kapalı çıkmış .. gözlerin mi çok koyu acaba .. ama yinede ilk defa böle bi mel görüyorum .. haa kötü diil bak .. ama farklı diğer mellerden ..
kayma gibi bişeymi var cnm ? bide nc serisinin pupili daha minik olmuyormu ? kenarlarla ortasınaki pupildenmi kaynaklı bilmiyorum ama bi tezatlık var .. kenarlar ok açılmış ama ortalar çok geniş kahve görünüyor ..
o nie öyle olmuş ..
kafam karıştı bak ..

yoookkkk yaaaa ... o biraz acımasız bi yorum bence .. o kadarda diil yanee .. tamam evet biraz cık değişik durmuş ama buda kötü diil .. fazla bi renk değişimi olmamış galiba ..
ve sanki ışıktan biraz da öyle gibi ..
bence normalde daha güzel duruyordur fotodakinden ..

Back