• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

335329fb.jpg

parishilton1824790.jpg

parishiltonbluecontactl.jpg

Arkhencim senin fotoğrafını koyduğun gözler doğal gözler .Her ne kadar tam olarak olmasada koyu renk gözleri istediğin mavilikte en çok açacak lens Paris Hiltonunda kullandığı cooper visionun ürettiği natural touch lensin baby blue rengidir.Çok opak bir lens zaten en koyu gözleri bile böyle açıyor..Ama oda Türkiyede yok:(

Son düzenleme:
Yakından gÖrÜntÜsÜ Çok kÖtÜ demıı .. Ayy takmam ben onlarıı =)=) sankı renkte Çok Çıyy .. Duvardakı yaĞlı boyayı andırıyo =)=)

yok cnm daha sipariş vermedim ama karar verdim sayılır muhtemelen bende topazio alıcam .. flamingoyla buluşucaz sanırım bu pazar .. yakından görme fırsatım olacak .. çok şanslıyım =)=) sonrasındada sipariş vercem =)=)

bende vetman dan vericem siparişi cnm .. bak mesela flamingonun lensi hatalıydı .. vetman değiştirdi hemen .. bende daha güvenli buluyorum açıkcası .. hem zaten 165 tl mi ne topazio .. sahibindende de 190 mı neydi yani .. çok bişey farketmiyor .. ayy inşallah flamingonun işi çıkmaz pazar günü =)=)

yok cnm daha sipariş vermedim ama karar verdim sayılır muhtemelen bende topazio alıcam .. flamingoyla buluşucaz sanırım bu pazar .. yakından görme fırsatım olacak .. çok şanslıyım =)=) sonrasındada sipariş vercem =)=)

çok şanslısın bencede. burdasolotica kullanan kimse yok. gamyoncuiremsu

Vetman Çook teŞekkÜr ederım bana Çok gÜzel fıkır vermıŞ oldun ben fazla dıkkat Çekıcı mavı ıstemıyordum zaten charm yınede bellı mavı olduĞu dı mı

Pekı vetmancım Çok soru sordum ama hıdrocor ıce mı , hıdrocharm ıce mı vaya hıdrocor grafıte mı bana dah ıyı gıder alıcam karar aŞamsındayım tabı senden alıcam en gÜvenılır sensın ÇÜnkÜ

paris`in lensleri bencede cok dogal durmuyo, ayrica natural touchlar a baktim ben yabanci bi sitede tanesi 65 $ yani cifti 130$ civarinda.... Türkiye baya abartmis mi fiyati ne? Baska bi sitede de durasoft oldugu yaziyo lenslerinin... hangisi dogru simdi? Ben bi ara arayip sorim bari kendisine :pPPP :)))

paris`in lensleri bencede cok dogal durmuyo, ayrica natural touchlar a baktim ben yabanci bi sitede tanesi 65 $ yani cifti 130$ civarinda.... Türkiye baya abartmis mi fiyati ne? Baska bi sitede de durasoft oldugu yaziyo lenslerinin... hangisi dogru simdi? Ben bi ara arayip sorim bari kendisine :pPPP :)))

ben öle duydum valla.çok şaşırdım bu fiyata bende. :ecrin_bebek:

Back