• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aa bende hep optifree kullanıyordum .. hatta yeni aldım açmadım bile duruyo öyle .. tühh bilsem almazdım .. soldurmayan ve koyulaştırmayan lens solisyonu hangisi ben hangisini kullansam kii ??

iceların hiçbirini mi önermiyosun vetman ben taktım nedense verde pek hoşuma gitmedi ya hareli lensleri seviyorum koyu kahveye yakın gözüm kafam karıştı

iceların hiçbirini mi önermiyosun vetman ben taktım nedense verde pek hoşuma gitmedi ya hareli lensleri seviyorum koyu kahveye yakın gözüm kafam karıştı

Livesscim ben charm ıce ı öneriyorum kendimde kullanıyorum charm ıce ve hıdrocor ıce ise açık kahverengi gözlerde hoş duruyor.Ama n.c ıce ı önermiyorum alan bir kaç kişi rengini tam mavi bulmadı ve memnun kalmadı sadece n.c ıceları önermiyorum.
ice1t.jpg

ıcelar normalde flashsız tam olarak bu tonda livescim bendede bu renk durdu topazio kadar belirgin bir mavi değil ama charm ıceları seviyorum ben..Sence bu ton yeterli bir mavimi?Iceların en çok charm serisi güzeldir ve en çok tercih edilen seriside charm ve hıdrocordur..

Son düzenleme:
16339hdrocorce.jpg

Bu da hıdrocor ıce mümkün olduğunca en doğal flashsız tonda fotoğraflar bulmaya çalıştım ıcelar normalde flashsız bu renktir ..

BÖLE BıRRRR BıLGı ARADIM ÇOK SAYFAAA OLMUŞ BULAMADIM AÇIKCASII...

BUNU PAYLAŞMAK ıSTEDıM KIZLARRR ..

SOLOTıCALARI TANIYALIM:

solotica marka lensler 3 modelden oluşmaktadır:
HıDROCOR MODELı:
Hidrocor modeli haresiz olan modeldir ve ice, grafite, azul, verdemarine, ocre, mel ve verde olmak üzere 7 rengi bulunmaktadır.
VERDE OCRE MEL MARıNE ICE
2mr29z78ivy6.jpg
ax88r76659x9.jpg
68hp1ydhiih5.jpg
4mu33136j4u2.jpg
xx523n4u37vg.jpg
GRAFıTE AZUL
696cev77se81.jpg
68x907cwj9ds.jpg

HıDROCHARM MODELı:
Hidrocharm modeli en kalın hareli olan modeldir ve ice, grafite, azul, verdemarine, ocre, mel ve verde olmak üzere 7 rengi bulunmaktadır.
VERDE MEL OCRE MARıNE ICE
3qqf17zopf29.jpg
89554f3830ec.jpg
86p7j17op37i.jpg
t30978sj61f5.jpg
lxp2908wj5qs.jpg
GRAFıTE AZUL
o766f19me172.jpg
cpod761v92wz.jpg

NATURAL COLOURS MODELı:
Natural colours modeli lensler ince bir hareye sahiptir ve ıce, grafite, azul, verdemarine, ocre, mel ve verde olmak üzere 7 rengin yanında bu seriye özel olarak üretilen en yeni üç renk olan ESMERALDA, TOPAZıO VE QUARTZO adında ki renklerle toplam 10 rengi bulunmaktadır. Bu yeni çıkan 3 rengin en önemli özelliği çok doğal durmalarının yanında en koyu gözleri bile açabilmesidir.
VERDE OCRE MARıNE MEL ICE GRAFıTE
j0e00n3n5us0.jpg
1l6wwkqwh59c.jpg
f89uvjb4wg0n.jpg
842rt58dp3p8.jpg
el0h8f9132rs.jpg
z1s1767fne9o.jpg
QUARTZO TOPAZıO ESMERALDA AZUL
7wuq6xw2246d.jpg
v4itcu7dv5a9.jpg
yvnp9w06vsep.jpg
7597h8f4ep2z.jpg

Vetman bu arada bir sorum var,alexis bledel in göz rengine koyu kahve gözde en yakın duracak lens hangisi,topazio nun renk açıklığı güzel ama ortadaki sarı tonu hafif yeşilimsillik katıyor,resim ekleyeceğim birazdan.

vetmancım eklediğin son resimdeki kızın gözleri lensmii:bbo: ayyy çok şaşırdım çok doğal duruyor yaa

Back