Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar bende dün quartzo sipariş verdim bugün geldi birini denedim ama çok fazla iddalı geldi üç dakika bile durdurmadım gözümde .. isteyene uygun fiyata faturası ve orijinal kutusuyla verebilirim.

Kizlar merhaba iki farkli marka lens satiyorum ikisi de yillik
Magic color marka pembe lens cifti 60 lira
Soloticaone marka Grafite rengi lens cifti 80 lira

Almak isteyen ozelden yazsin ilani paylasacagim

Herkese merhaba .2 farklı renk arasında kararsız kaldım.Gözlerim açık kahverengi ve ben doğal duran bir şeyler istiyorum sanırım en doğal marka da solotica imiş.Sizce solflex ten esmeralda mı mel mi?Herkes mel e çok doğal diyor yabancı sitelerde de.Ama ne bileyim esmeralda da güzel duruyor.Sizce hangisi?

Ben 3 hafta önce mel aldım ama pek yakışmadı ama numaralı uygun olursa size verebilirim

Solotica yıllık lens alacağım. Şu an aylık kullanıyorum. Tercihim mel ama gri ve yeşil tonlarını da denemeye açığım. Çok fazla mesaj yazıldığı için hangisinin satılıp satılmadığını takip etmek zor. Elinde olan ve satmak isteyen irtibata geçebilir mi? Teşekkürler.

Natural colors serisinden mel'i satın aldım gözlerim gerçekten koyu kahve neredeyse göz bebeklerim görünmüyor -siyah diyebilirim -ve lensleri gözüm resmen yuttu ocreyi de denedim şeffaf lens gibi oldu moraller ekside

Natural colors serisinden mel'i satın aldım gözlerim gerçekten koyu kahve neredeyse göz bebeklerim görünmüyor -siyah diyebilirim -ve lensleri gözüm resmen yuttu ocreyi de denedim şeffaf lens gibi oldu moraller ekside
Yaa benim de gözlerim çok koyu kahve nc ocre almayı düşünüyorum ama gerçekten belli olmuyo mu renk? Ben bu renk olsun istiyorum ama bu 2016 nc ocre sanırım

Eklentiler

• IMG_3123.PNG
    379,4 KB · Görüntüleme: 290
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…