- 17 Nisan 2013
- 316
- 325
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.681
peki gözlerin ne renk gercekte? fotograf filan var mi paylasabecegin? lensin dokusunu gorebilmemiz açısından?Aylik hidrocor un ambar rengini almistim takmamla korkup cikarmam bir olmustu gozum resmen acikk sariydi kendimden korktum
Aslinda boyamasi falan güzel gibi rengi dışında yapı olarak dogal durdu dimi cnm? sence kristal olanı mi alsam gri lensler mavimsi duruyo bende. Topazio çok cart çıkar diye korkuyorum,ama bembeyaz kotu de durabilir madem çok opaklar.bilemedim. napsam? Çok tşkler foto için de :))Eve gittigimde atabilirim anca
evet benim oldukca koyu gözlerim seninkilere göre. peki o mavi olan hangi lens?Sizin gozunuz koyu renk oldugu icin guzel duracagini dusunuyorum benim goz rengim ela oldugu icin renkler acik duruyor
Mavili lens hangi marka ve adı ne rica etsemSizin gozunuz koyu renk oldugu icin guzel duracagini dusunuyorum benim goz rengim ela oldugu icin renkler acik duruyor
Çok güzel. Lensinizin markası ve rengi nedir?
Lensle çekilmiş fotoğrafınız var mı?Merhaba bende uzun araştırmalar sonucu hidrocor mel rengini aldım.yıllardır rainbow giello kullanan biri olduğum için rengi bana çok açık geldi.almak isteyen olursa 200 tlye verebilirim.daha bir haftalık kutu ve faturası hepsi var
Var tabiki ilk resimde önceki lensim ve soloticayı taktım neden vermek istediğim anlaşılsın diye ikincisinde tam resmi var.resmi kırptım başka yerde resmim görülmesin diyeLensle çekilmiş fotoğrafınız var mı?