- 1 Eylül 2014
- 159
- 61
- 36
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.661
Aylikmi yillikmi aldiniznaturel colors quartzo aldım ama yeni seriler daha büyük,haresi daha kalın ve rengi koyu
Quartzo ile takas dusunurmusunYıllık Natural colors mel aldım bugün. Bir tanesini açtım denedim. Ama gözüme küçük geldi. Çevresinden kendi gözüm görünüyor. Diğer şişesini açmadım. Almak isteyen varsa satmak istiyorum. Istanbul Bakırköydeyim
Bende quartzo yıllık var rengi bana gitmedi faturalı herseyi duruyor daha bigün aldım denedim sadece 1 kez o kadarSolotica yıllık lens alacağım. Şu an aylık kullanıyorum. Tercihim mel ama gri ve yeşil tonlarını da denemeye açığım. Çok fazla mesaj yazıldığı için hangisinin satılıp satılmadığını takip etmek zor. Elinde olan ve satmak isteyen irtibata geçebilir mi? Teşekkürler.
kaç numara acaba? ben de alabilirimBen 3 hafta önce mel aldım ama pek yakışmadı ama numaralı uygun olursa size verebilirim
Canım ben yaklaşık 6 senedir solotica numaralı kullanıyorum belirli firmalardan alıyorum bir problem yaşamadım yanlız ambar bende çok batma ve kuruluk yaparken mel de hiç bir problem yaşamıyorum nedeni ne olduğunu bende bilmiyorumArkadaşlar ben solatica hidrocor mel veya esmeralda almak istiyorum, bugün lensçime gittim ve birkaç firma dışında hiçbir yerde numaralı olarak solatica satılmadığını çünkü yasaklatıldığını söyledi. Renkler orijinal olsun diye fazladan boya koyuyorlarmış ortaya enfeksiyon çıkıyormuş, yorumların çoğunda da gözlerde batma olduğunu okudum. Sizce 1 yıllık almalı mıyım? Değer mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Lens satışı ve iletişim bilgisi paylaşmak yasaktır.Merhaba, carsamba (27 aralik) günü türkiye distributorunden hidrocor ocre yillik-derecesiz lenslerim geldi tekini denedim çok güzel çok dogal ama goz rengim cok acik kahve oldugu icin bende belirgin bir renk degisikligi yapti, ilgilenen olursa a mail atabilirmi çok uyguna vericem