Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

IMG_20170307_122730986.jpg kızlar lenslerim ye mj ı geldi solotica aylık quartzo fikirlerinize ihtiyacım var bana rengi çok açık geldi

Eklentiler

• IMG_20170307_122243610.jpg
    IMG_20170307_122243610.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 429
yakın zamanda solotica esmeralda almak istiyorum fakat natural color mu yoksa hıdrocolor mu alacağıma karar veremedim
( istedğimi esmeralda bunlar fakat yıl ve seri olarak tutmuyor9

2015 de esmeralda aldım ama çok koyu yeşildi ve renk hiç belli olmuyordu.
çimen yeşil tonlarında yeşil olsun istiyorum

yakın zamanda solotica esmeralda almak istiyorum fakat natural color mu yoksa hıdrocolor mu alacağıma karar veremedim
( istedğimi esmeralda bunlar fakat yıl ve seri olarak tutmuyor9

2015 de esmeralda aldım ama çok koyu yeşildi ve renk hiç belli olmuyordu.
çimen yeşil tonlarında yeşil olsun istiyorum

Aylik olandan naturalcolor aldim. Ben de cimen yesili istemistim fakat maalesef oyle degil. Turkuaz gibi icinde mavi tonu da var. Burada birisi sanirim topazio ya benzetmiş. Haklı da. Fotograf paylasamayacagım cunku fotolarda tuhaf ama gercek goruntusunden daha koyu gorunuyor yanıltır sizi. Demem o ki bulursaniz çimen yeşili bana da haber verim :) sırf para verdim diye kullaniyorum bu cırt rengi

Kızlar 2 gün önce solfleks esmeralda aldım bugün geldi, aslında lensin boyaması vs çok güzel ama bende müthiş bombeli durdu böyle bir çirkinlik yok o kadar videosunu izledim millette ne kadar güzel durmuş ama yok yani ben de iğrenç durdu, benim gözlerim normalde de iridir iyice patlattı gözleri hafif çekik yapıyorum ya da ufaltıyorum gözlerimi mükemmel oluyor ama malesef doğal halimle böcük böcük bakamadım yani :) batma vs yapmadı rahat bir lens onun dışında acaba soloticaların tamamı mı benim gözlerimi patlatacak yoksa bu renge özgü bir durum mu bilemedim velhasılı takılacak gibi değil hanımlar
solflex alarak hata yapmışsıniz zaten solflex buyuten ve bimbeli gosteren bir lens soloticanin en dogali goz kyresiyle butunleseni hidrocordur yandan bir fazlalik olusturmuyor ben yillardir arastiriyorum freshlk ztn berbat

arkadaslar merhaba ben solotica solfex quartzo kullanıyorum bu rengı cok begendıgım ıcın sımdıde yıllık olanından almak ıstıyorum pekı yıllık olanlarda HARELİMİ yoksa HARESİZMİ tercih etmelıyim hangısı daha dogal durup gozle butunlesiyor kullananlar yardımcı olabilirmi

Yeni aldım bende kullanamıyorum isteyen varsa satabilirim soloticadan aldım 1 kez taktım quartzo en çok satılan rengi

Kızlarrr ben solotica almak istiyorum. Hidrocor mel mi yoksa natural look mel mi? Fikirleriniz neler?

X