- 1 Eylül 2014
- 159
- 61
- 36
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok yakismisLensim bugun elime ulaştı kızlar bana rengi çok açık geldi. Sizce nasıl olmuş ?
Bu cok dogal olmus bence yakismisBuda koyu yeşil lens elegans giallo
merhaba solotica esmeralda aldıgınızı yazmışsınız naturalcolor mu yoksa hodrocolor mu resim paylaşırmısınızESMERALDA hakkında bilgisi olan yada kullanan yorum yapabilir mi.
yakın zamanda solotica esmeralda almak istiyorum fakat natural color mu yoksa hıdrocolor mu alacağıma karar veremedim
( istedğimi esmeralda bunlar fakat yıl ve seri olarak tutmuyor9
2015 de esmeralda aldım ama çok koyu yeşildi ve renk hiç belli olmuyordu.
çimen yeşil tonlarında yeşil olsun istiyorum
Canim hala satilmadiysa ben alicanElimde solotica hidrocor avela var arkadaşlar isteyene uygun fiyata satıyorum rengi bana göre çok iddialı geldiği için kullanamıyorum ilgilenen mesaj atabilir
aylik yok yillik var.yurtdışı sitelerde de zaten dolar arttigi icin 280e geliyor beklemeye gerek yokmerhaba hidrocor avelanın aylık olanı varmı? bilgilendiren olursa çok sevinirim.bir de soloticalari yurtdışındaki sitelerden alan varmı?
solflex alarak hata yapmışsıniz zaten solflex buyuten ve bimbeli gosteren bir lens soloticanin en dogali goz kyresiyle butunleseni hidrocordur yandan bir fazlalik olusturmuyor ben yillardir arastiriyorum freshlk ztn berbatKızlar 2 gün önce solfleks esmeralda aldım bugün geldi, aslında lensin boyaması vs çok güzel ama bende müthiş bombeli durdu böyle bir çirkinlik yok o kadar videosunu izledim millette ne kadar güzel durmuş ama yok yani ben de iğrenç durdu, benim gözlerim normalde de iridir iyice patlattı gözleri hafif çekik yapıyorum ya da ufaltıyorum gözlerimi mükemmel oluyor ama malesef doğal halimle böcük böcük bakamadım yani :) batma vs yapmadı rahat bir lens onun dışında acaba soloticaların tamamı mı benim gözlerimi patlatacak yoksa bu renge özgü bir durum mu bilemedim velhasılı takılacak gibi değil hanımlar
bende charm mel var düsünürsenz uygun fiyata vericem,nc mel haresi belli belirsizidr charm mel haresi daha belirgibdir tugba büyüküstünğm gozleri gibi dururKızlarrr ben solotica almak istiyorum. Hidrocor mel mi yoksa natural look mel mi? Fikirleriniz neler?