Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yıllık Natural colors mel aldım bugün. Bir tanesini açtım denedim. Ama gözüme küçük geldi. Çevresinden kendi gözüm görünüyor. Diğer şişesini açmadım. Almak isteyen varsa satmak istiyorum. Istanbul Bakırköydeyim

Yıllık Natural colors mel aldım bugün. Bir tanesini açtım denedim. Ama gözüme küçük geldi. Çevresinden kendi gözüm görünüyor. Diğer şişesini açmadım. Almak isteyen varsa satmak istiyorum. Istanbul Bakırköydeyim
Quartzo ile takas dusunurmusun

Solotica yıllık lens alacağım. Şu an aylık kullanıyorum. Tercihim mel ama gri ve yeşil tonlarını da denemeye açığım. Çok fazla mesaj yazıldığı için hangisinin satılıp satılmadığını takip etmek zor. Elinde olan ve satmak isteyen irtibata geçebilir mi? Teşekkürler.
Bende quartzo yıllık var rengi bana gitmedi faturalı herseyi duruyor daha bigün aldım denedim sadece 1 kez o kadar

Kızlar lensi göze takınca potluk yapan var mı ? Kırışık oluyor. Yeni aldım acemilikten midir ?

ben de meraktan solotica solflex natural colors quartzo aldım. numaralı olanlardan ve aylık.

ama çok çok yapay durdu. fotoğraflarda iyi gibi ama yakından rezalet.

bir de görüntü net olmadı. hep etrafı bulanık gibi gösterdi. çapı da benimkine uygun sözde. 8.7 ama hiç olmadı bana.
yıllardır numaralı şeffaf lens kullanıyorum; böyle korkunç bir lensle karşılaşmamıştım.
rahatsız edici, net göstermeyen, yapay vs.
bir daha hiç merak etmem. iyi oldu denediğim.
:KK12:

Arkadaşlar ben solatica hidrocor mel veya esmeralda almak istiyorum, bugün lensçime gittim ve birkaç firma dışında hiçbir yerde numaralı olarak solatica satılmadığını çünkü yasaklatıldığını söyledi. Renkler orijinal olsun diye fazladan boya koyuyorlarmış ortaya enfeksiyon çıkıyormuş, yorumların çoğunda da gözlerde batma olduğunu okudum. Sizce 1 yıllık almalı mıyım? Değer mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Arkadaşlar ben solatica hidrocor mel veya esmeralda almak istiyorum, bugün lensçime gittim ve birkaç firma dışında hiçbir yerde numaralı olarak solatica satılmadığını çünkü yasaklatıldığını söyledi. Renkler orijinal olsun diye fazladan boya koyuyorlarmış ortaya enfeksiyon çıkıyormuş, yorumların çoğunda da gözlerde batma olduğunu okudum. Sizce 1 yıllık almalı mıyım? Değer mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Canım ben yaklaşık 6 senedir solotica numaralı kullanıyorum belirli firmalardan alıyorum bir problem yaşamadım yanlız ambar bende çok batma ve kuruluk yaparken mel de hiç bir problem yaşamıyorum nedeni ne olduğunu bende bilmiyorum

Merhaba, bugun numarasiz solotica hidrocor avela siparisim geldi, gozlerim kahve (koyu degil) bende tahminimden cok daha acik ela durdu ve daha koyu birsey istiyordum ama dogallik konusunda gordugum en basarili renk olabilir, uyguna verebilirim sadece 1 kere denedim ve acilmamis solisyonu da var. ocre kullanmistim onunla veya koyu durdugunu dusundugunuz baska bir renkle de degisebilirim, adresim besiktas

a>
ela göze mavi lens

Eklentiler

• 20171214_214118.jpg
    20171214_214118.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 408
Selam kızlar yarin göz doktoruna gideceğim inşallah. En son 1 derece miyoptum aynıdır sanırım. Ilk defa numarali lens kullancam şeffaf istiyorum bana yardımcı olur musunuz birsürü marka seçenek var en rahatı kullanılışlısı hangisi?

Merhaba, carsamba (27 aralik) günü türkiye distributorunden hidrocor ocre yillik-derecesiz lenslerim geldi tekini denedim çok güzel çok dogal ama goz rengim cok acik kahve oldugu icin bende belirgin bir renk degisikligi yapti, ilgilenen olursa a mail atabilirmi çok uyguna vericem

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, carsamba (27 aralik) günü türkiye distributorunden hidrocor ocre yillik-derecesiz lenslerim geldi tekini denedim çok güzel çok dogal ama goz rengim cok acik kahve oldugu icin bende belirgin bir renk degisikligi yapti, ilgilenen olursa a mail atabilirmi çok uyguna vericem
Lens satışı ve iletişim bilgisi paylaşmak yasaktır.

X