- Konu Sahibi White Mocha
- #31.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba satilmadysa ben isterimHidrocor avela isteyenler 100 tl ye satıyorum yıllıktır ve rengi bana yakışmadığı için kullanamıyorum ilgilenen mesaj atabilir
Canim ben paylasttim ustte bak kesinlikle tavsiye ediyojm lensoptik.com da var coook dogal bi lens ama kendini belli ediyoKızlar Allah'ını seven üzerime numaralı lens tavsiyesi atsın içinden çıkamadım Solotica'nin Rihanna'nin göz rengi gbi duran mel serisini çok beğeniyordum ama o da bozmuş diyorlar. Kendi göz rengim de ela ama bi ton açık dursun istiyorum, yani kapalı alanda da ela olduğu belli olsun. Solotica'dan numaralı kullananlar varsa acil tavsiye bekliyorum
Gördüm canım çok güzel ben de öyle bir renk arıyorum ama numaralı almam gerekiyor, numaralı da renkli pek tavsiye etmemişler o yüzden kafam karıştı baya seninkiler numaralı mi?Canim ben paylasttim ustte bak kesinlikle tavsiye ediyojm lensoptik.com da var coook dogal bi lens ama kendini belli ediyo
Numarali canim gozum 2.50 miyop ve hayatta kullandigim en rahat lens diyebilirim ben normalde zeiss in seffaf lenslerini kullanirdim ama bu seffaf lensten bile rahatGördüm canım çok güzel ben de öyle bir renk arıyorum ama numaralı almam gerekiyor, numaralı da renkli pek tavsiye etmemişler o yüzden kafam karıştı baya seninkiler numaralı mi?
Numaralı miydi sizin kullandığınız? Valla kafam allak bullak oldu numaralı soloticalarin fiyatlarına baktım teki 170 çifti 340 biraz pahalı geldi bana da batma yaparsa ziyan olacakkesinlikle solotica almayın çok kötü kalites fiyatına göre , batıyor ve çok gözleri ağırlaştırıyor freshlooktan hiçbir farkı yok üstelik çok pahalı olmasına rağmen
Siz nerden aldınız peki? Ve ne kadara almıştinız hatırlıyor musunuzNumarali canim gozum 2.50 miyop ve hayatta kullandigim en rahat lens diyebilirim ben normalde zeiss in seffaf lenslerini kullanirdim ama bu seffaf lensten bile rahat
onu diyorum zaten çok pahalı bir lens ama kalite yok , bikaç yerde daha okumuştum çoğu kişi batma ve kayma yüzünden param çöpe gitti diyorduNu
Numaralı miydi sizin kullandığınız? Valla kafam allak bullak oldu numaralı soloticalarin fiyatlarına baktım teki 170 çifti 340 biraz pahalı geldi bana da batma yaparsa ziyan olacak
Lensoptik.comSiz nerden aldınız peki? Ve ne kadara almıştinız hatırlıyor musunuz
Kalsın o zaman ya çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben yine seffaf lens alayım Johnson&johnson markadan daha uygun risksizkesinlikle solotica almayın çok kötü kalites fiyatına göre , batıyor ve çok gözleri ağırlaştırıyor freshlooktan hiçbir farkı yok üstelik çok pahalı olmasına rağmen