Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tanita tikaram yellow bunlar satmak istiyorum böyle duruyo normalde sarı ama kahverengi göze takınca yesil oluyo

Eklentiler

• IMG_0983.JPG
    IMG_0983.JPG
    56,4 KB · Görüntüleme: 334
Hidrocor topazio ve lens solüsyonu 180 liraya satabilirim. Yıllık lenstir. Orjinaldir kutusu her şeyi duruyor. Takabilirim diye düşünerek aldım ama takmaya korktuğum için satmak istiyorum.

solotica hidrocor mel lenslerimi 2 3 kere kullandim hidrocor avela ile değişmek istiyorum yada satan olursa avelasini? yada gidip optikten alicam ama deneme şansım olursa istanbul içerisinde?

Kizlar konuyla alakasiz olucak ama ben eski hidrocor melleri cok begeniyodum simdi balik gozu gibi hic dogal degil lens oldugu anlasiliyo eger beren saatin goz rengi gibi dogal bi renk ariyosaniz size adore bi tone yellow u oneririm cok rahat hemde 3 aylik lens taktigimi kimse anlamiyo kesinlikle bi bakin derim ela lens arayanlar

Eklentiler

• IMG_2971.JPG
    IMG_2971.JPG
    54 KB · Görüntüleme: 443
  • IMG_2972.JPG
    IMG_2972.JPG
    38,3 KB · Görüntüleme: 433
Merhaba.. Ilk kez solotica deniycem ama günlerdir karar veremedim. Gözlerim koyu kahve esmer bugday tenliyim. Mel ıstiyorum aslinda ama hangi seri bilemiyorum. Hidrocor cok tatli görünüyor ancak bende dogal durur mu emin olamadim. Rengi belli olsun istiyorum acikcasi... Lütfen biri yazsin bana da! Karar veremiycem yoksa..

Kızlar Allah'ını seven üzerime numaralı lens tavsiyesi atsın içinden çıkamadım :KK53: Solotica'nin Rihanna'nin göz rengi gbi duran mel serisini çok beğeniyordum ama o da bozmuş diyorlar. Kendi göz rengim de ela ama bi ton açık dursun istiyorum, yani kapalı alanda da ela olduğu belli olsun. Solotica'dan numaralı kullananlar varsa acil tavsiye bekliyorum

Kızlar Allah'ını seven üzerime numaralı lens tavsiyesi atsın içinden çıkamadım :KK53: Solotica'nin Rihanna'nin göz rengi gbi duran mel serisini çok beğeniyordum ama o da bozmuş diyorlar. Kendi göz rengim de ela ama bi ton açık dursun istiyorum, yani kapalı alanda da ela olduğu belli olsun. Solotica'dan numaralı kullananlar varsa acil tavsiye bekliyorum
Canim ben paylasttim ustte bak kesinlikle tavsiye ediyojm lensoptik.com da var coook dogal bi lens ama kendini belli ediyo

Canim ben paylasttim ustte bak kesinlikle tavsiye ediyojm lensoptik.com da var coook dogal bi lens ama kendini belli ediyo
Gördüm canım çok güzel ben de öyle bir renk arıyorum ama numaralı almam gerekiyor, numaralı da renkli pek tavsiye etmemişler o yüzden kafam karıştı baya o_O seninkiler numaralı mi?

kesinlikle solotica almayın çok kötü kalites fiyatına göre , batıyor ve çok gözleri ağırlaştırıyor freshlooktan hiçbir farkı yok üstelik çok pahalı olmasına rağmen

Gördüm canım çok güzel ben de öyle bir renk arıyorum ama numaralı almam gerekiyor, numaralı da renkli pek tavsiye etmemişler o yüzden kafam karıştı baya o_O seninkiler numaralı mi?
Numarali canim gozum 2.50 miyop ve hayatta kullandigim en rahat lens diyebilirim ben normalde zeiss in seffaf lenslerini kullanirdim ama bu seffaf lensten bile rahat

Nu
kesinlikle solotica almayın çok kötü kalites fiyatına göre , batıyor ve çok gözleri ağırlaştırıyor freshlooktan hiçbir farkı yok üstelik çok pahalı olmasına rağmen
Numaralı miydi sizin kullandığınız? Valla kafam allak bullak oldu :KK53: numaralı soloticalarin fiyatlarına baktım teki 170 çifti 340 biraz pahalı geldi bana da batma yaparsa ziyan olacak

Nu

Numaralı miydi sizin kullandığınız? Valla kafam allak bullak oldu :KK53: numaralı soloticalarin fiyatlarına baktım teki 170 çifti 340 biraz pahalı geldi bana da batma yaparsa ziyan olacak
onu diyorum zaten çok pahalı bir lens ama kalite yok , bikaç yerde daha okumuştum çoğu kişi batma ve kayma yüzünden param çöpe gitti diyordu

Kalsın o zaman ya çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben yine seffaf lens alayım Johnson&johnson markadan daha uygun risksiz

Kızlar 2 gün önce solfleks esmeralda aldım bugün geldi, aslında lensin boyaması vs çok güzel ama bende müthiş bombeli durdu böyle bir çirkinlik yok o kadar videosunu izledim millette ne kadar güzel durmuş ama yok yani ben de iğrenç durdu, benim gözlerim normalde de iridir iyice patlattı gözleri hafif çekik yapıyorum ya da ufaltıyorum gözlerimi mükemmel oluyor ama malesef doğal halimle böcük böcük bakamadım yani :) batma vs yapmadı rahat bir lens onun dışında acaba soloticaların tamamı mı benim gözlerimi patlatacak yoksa bu renge özgü bir durum mu bilemedim velhasılı takılacak gibi değil hanımlar

merhaba hidrocor avelanın aylık olanı varmı? bilgilendiren olursa çok sevinirim.bir de soloticalari yurtdışındaki sitelerden alan varmı?

X