Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tesekkur ederim şuan quartzo var bence zaten oda çok doğal duruyor bende ama farklı bir renk daha denemek istiyorum bide bişey daha soracağım yıllık lenste tüm yıl boyunca hic batma vs oluyomu galiba lens kalınmıs diğerine göre ama cesaret edip bir türlü yıllığa gecemedim yok batma yapar 3-4 ay sonra elimde kalır filan diye :KK43:

Benim çok ince ya korktum takarken yırtılır diye hatta haresiz ama benimki

Solotica nc solflex quartzo nasildir arkadaslar?gecmis yorumlari okudum ama seri seri degisebiliyomus sanirim. Birde ben beyaz tenliyim sac rengim acik bakir gozlerim kahverengi bana yakisir mi sizce?yorumlari okuduktan sonra cok kararsiz kaldim acikcasi

Uzun süren bir araştırmanın ve burda okuduğum yorumların sonunda bende grafite sipariş verdim umarım memnun kalırım

Hidrocor aldımm
Bende hıdrocor kullanıyorum özellikle kullu kumral saç rengiyle harika oluyo ama bi sonrakine n.c serisinden alicam bunun haresi olmadigi için tuhaf geliyo insanlarada biraz geri sayfalarda foto paylasmistim bilmiyorm gördnuzmu ama fikir olabilir sizede¿..

Evet gördüm ve çok beğendim almamda sizinde etkinizin olduğunu söyleyebilirim:) Açıkçası N.C hiç düşünmedim nedense banada hidrocor daha doğal geldi. Zaten artık siparişte vermiş bulundum. Umarım hayal kırıklığı yaşamam..

Bende hıdrocor kullanıyorum özellikle kullu kumral saç rengiyle harika oluyo ama bi sonrakine n.c serisinden alicam bunun haresi olmadigi için tuhaf geliyo insanlarada biraz geri sayfalarda foto paylasmistim bilmiyorm gördnuzmu ama fikir olabilir sizede¿..
Lensim bugun elime ulaştı kızlar bana rengi çok açık geldi. Sizce nasıl olmuş ?

Eklentiler

• IMG_3847.JPG
    IMG_3847.JPG
    30,1 KB · Görüntüleme: 735
lensoptikten solotica lens quartzo sipariş etmiştim. Daha kullanmaya fırsatım olmadan erkek arkadaş engeline takıldı saçma bi şekilde kapalı paket kaldı elimde.. 260 tl para vermiştim isteyen olursa mağazadan alınmış gibi 180e satabilirim :KK43: isteyen mesaj atabilir..

Merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum ki bir süredir bu başlığı ziyaretçi olarak takip ediyordum, solotica lens almak istiyorum fakat bu hidrocor ve n.c hakkında net bir bilgim yok gözlerimin doğal rengi ve şekli fotoğraftaki gibi, sizce n.c mi yoksa cor mu kullanmam daha doğal bir görüntü sağlar? ve topazio mu yoksa quartzo mu? :oops:

Eklentiler

• IMG_0558.JPG
    IMG_0558.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 561
arkadaşlar elimde solflex esmeralda rengi var 2 günlük sadece denemek amaçlı 1 kere kullanıldı :KK43: lens çapı gözüme uymadı malesef kullanamıyorum 60 tl ye verebilirim almak isteyen olursa

lensoptikten solotica lens quartzo sipariş etmiştim. Daha kullanmaya fırsatım olmadan erkek arkadaş engeline takıldı saçma bi şekilde kapalı paket kaldı elimde.. 260 tl para vermiştim isteyen olursa mağazadan alınmış gibi 180e satabilirim :KK43: isteyen mesaj atabilir..[/QUOT
hiç açmadiysaniz alabilirim...

X