Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ESMERALDA hakkında bilgisi olan yada kullanan yorum yapabilir mi.
Esmeralda yı yeni kullanmaya başladım gözlerim çok koyu kahverengi, bende quartzo ile çok benzer durdu hatta birebir diyebilirim doğal bir renk, ancak göz renginiz acıksa o kadar doğal duracağını sanmıyorum

Esmeralda yı yeni kullanmaya başladım gözlerim çok koyu kahverengi, bende quartzo ile çok benzer durdu hatta birebir diyebilirim doğal bir renk, ancak göz renginiz acıksa o kadar doğal duracağını sanmıyorum
Cok tesekkur ederim dogal durmasi benim icin cok onemli. Evet koyu kahve. Yani quartzo rengini de netten gördüm pek bilmiyorum. Şöyle sorayim air optix color un green rengini yani duz yesilini ve pure hazel yani elasini kullandim. Gozlerimde belli dahi olmadi yesili. Puresi hafif sarartti. Esmeralda belli oluyor degil mi. Çır durmuyor ama yine de yesil demi. Peki hareli mi haresiz mi kullaniyorsunuz.

Kızlar yeşil sitiyorum yada ela yeşil arası. renklere bakıyorum çok açık duruyorlar. koyu kahve gözlerim ver. en doğal duran marka bu diye okuyorum netten hep.
çok koyu olmayacak ve çook açık olmayacak yeşil yeşil ela karışımı bir renk yok mu.
esmeralda diye düşündüm ama kimi sevmiş kimi yapay demiş br fikir verin lütfen iki güne sipariş vermem gerek
hareli istiyorum ayrıca

Arkadaşlar, kendi gözlerim kahverengi aşırı koyu değiller. Bu resmimde shop var. Bu renge yakın bir lens arıyorum. Önerilerinizi bekliyorumm ^^

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-01-29 at 14.26.05.jpeg
    WhatsApp Image 2017-01-29 at 14.26.05.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 440
Elimde solotica hidrocor avela var arkadaşlar isteyene uygun fiyata satıyorum rengi bana göre çok iddialı geldiği için kullanamıyorum ilgilenen mesaj atabilir

Tanita tikaram lens yellow 2 gün önce aldım 299 tl çiftini aldım rengini kendime yakıstıramadım isteyen olursa 170 liraya satmayı düsünüyorum fotograf atarım kızlar

Kızlar yeşil sitiyorum yada ela yeşil arası. renklere bakıyorum çok açık duruyorlar. koyu kahve gözlerim ver. en doğal duran marka bu diye okuyorum netten hep.
çok koyu olmayacak ve çook açık olmayacak yeşil yeşil ela karışımı bir renk yok mu.
esmeralda diye düşündüm ama kimi sevmiş kimi yapay demiş br fikir verin lütfen iki güne
esmeralda diye düşündüm ama kimi sevmiş kimi yapay demiş br fikir verin lütfen iki güne sipariş vermem gerek
hareli istiyorum ayrıca
aldınızmı lens acaba ?

Esmeralda kullaniyorum 1 haftadır. Tam yeşil degil katalogtaki gibi maalesef. Acık yesil turkuaza kaçıyor. Natural color serisini aldim hareli. Uzaktan dogal duruyor ama yakina gelince anlasiliyor. Renk çok patlamış. Çimen yeşili hayal etmistim turkuaz oldu.

Acaba Verde nasıl yada Ambar. Kullanan var mı

Esmeralda kullaniyorum 1 haftadır. Tam yeşil degil katalogtaki gibi maalesef. Acık yesil turkuaza kaçıyor. Natural color serisini aldim hareli. Uzaktan dogal duruyor ama yakina gelince anlasiliyor. Renk çok patlamış. Çimen yeşili hayal etmistim turkuaz oldu.

Acaba Verde nasıl yada Ambar. Kullanan var mı

X