Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba canım hidrosummer azul almışsın nasıl bana yardımcıolnolur rahat mı batma yapıyrmu

Merhaba..öncelikle çok keskin bir renk..yani akşam kullanım için daha uygun bence..doğal olduğunu söyleyemeyeceğim ..bir de diğer soloticalara göre daha opak olduğundan daha kalın bir yapısı var..yani saatlerce gözünde kalacak kadar rahat değil ne yazık ki..yani en azından bende böyle bir etki yaptı..kişiden kişiye elbette ki farkediyordur.. :)

Kizlar hıdrocor cristal ve quartzo renginin numaralı üretimi başlamış 2 aya kadar türkiyede de olucakmış satısı.quartzonun gelmesini bekliyodum bende ama bugun youtube ta cristalin video sunu izledin Violet cristal ve blue cristal diye iki serisi var ve cook dogal blue cristale bayildim

kızlar solotica 2014 quartzo kullandım çok da memnumdum bir gün bir sabah gri oldu bildiğiniz gri ( 10 ay kullanmıştım) kötü renk değil tabi ama ben quartzonun eski halini istiyorum 2015 quartzo hakkında bilgisi olan var mı ?

Ben son 2 ayda guartzo Grafite Crystal ücünüde aldim Ama solatica cok bozuldu bence eski kullandigim cristaller süperdi Ama simdi rengini cok acmislar
Mrb canim hıdrocor quartzo aldinmi tonu nasil bazilari gri gibi diyo mavi yesilmi yoksa numaralilarinin çikmasini bekliyorum almak için bende ama böyle olumsuz yorumlar gelince kararsız kalıyorum

Arkadaslar solotica almak ostiyorum ama yorumlari okuyunca korktum benim gozlerim ela gibi acik bir kahverengi.Solotica natural colors quartzolar gozumde cok mu patlar.Bana en uygunu hidrocor graphite gibi geldi kullanan var mi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…