- 11 Ocak 2016
- 36
- 5
- 42
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.321
Ben su anda kullaniyorumArkadaslar solotica almak ostiyorum ama yorumlari okuyunca korktum benim gozlerim ela gibi acik bir kahverengi.Solotica natural colors quartzolar gozumde cok mu patlar.Bana en uygunu hidrocor graphite gibi geldi kullanan var mi aranizda
rica etsem bana da gönderebilir misiniz resmini:)Özelden gönderdim
Solatıca cor grafıte dene bencegözlerim açık orta kahve solotica natural colors quartzo gözümde orta yeşil durdu geçen sene hafif mavimsiliği vardı aqua gibi artık hiç yok kötü değil ama ben sevmedim yani kendime ama güzel bir renk. BEN AÇIK MAVİ LENS İSTİYORUM NE YAPMALIYIM KIZLAR ?
sağol canım hareli istiyorum ve grafit çok koyu :) mavi değil sanki :)Solatıca cor grafıte dene bence
Eskiden koyu olabilir ama su anda gayet acık rengi bende koyu diye aldım ama cok acılmış rengisağol canım hareli istiyorum ve grafit çok koyu :) mavi değil sanki :)
nasıl bi renk ve sadece hidrocor mu canımEskiden koyu olabilir ama su anda gayet acık rengi bende koyu diye aldım ama cok acılmış rengi
Bende mavi istiyorum gri yesil ve ela tonları çok kullandim solotica almak istiyorum ama renklerden emin olamıyorum mavi lens araştırırken rainbow sky blue hakkında iyi yorumlar aldım istersen ona bakablirsin.soloticanin azul var bide onu mrk ediyorum benkızlar lütfen bana açık mavi lens konusunda yardımcı olun
quartzo scarlartin göz rengi güzel ama ben mavi istiyorum artık :) yine alıcam uygun renk bulup
Canim azul kesinlikle cok canli her video fotograf oyle topazio daha iyi ama o bile canli bazen :) bakarim rainbowaBende mavi istiyorum gri yesil ve ela tonları çok kullandim solotica almak istiyorum ama renklerden emin olamıyorum mavi lens araştırırken rainbow sky blue hakkında iyi yorumlar aldım istersen ona bakablirsin.soloticanin azul var bide onu mrk ediyorum ben
Marine nasil videolarda gördüm fosforlu gibi biraz ama mavisi güzel koyu gözde daha koyu durur diye düşunuyorumCanim azul kesinlikle cok canli her video fotograf oyle topazio daha iyi ama o bile canli bazen :) bakarim rainbowa
Keske pupilleri buyuk olmasa
o da canlı canım video var 5 ay öncenin mesaj atar mısın bana beceremedim ben :)Marine nasil videolarda gördüm fosforlu gibi biraz ama mavisi güzel koyu gözde daha koyu durur diye düşunuyorum
Merhaba bende ela istiyorum kullandıklarınızdan memnun olduğunuz doğal bi marka varmıBende mavi istiyorum gri yesil ve ela tonları çok kullandim solotica almak istiyorum ama renklerden emin olamıyorum mavi lens araştırırken rainbow sky blue hakkında iyi yorumlar aldım istersen ona bakablirsin.soloticanin azul var bide onu mrk ediyorum ben
Aynen, 2 cift yeni seri cristal var bende de. Okadar acikki renkler, dogalliktan cok uzak renkler. Eski cristallerle alakasi bile yok. Nefret ettim artik soloticadanSolatica icemint yada eski seri cristal istiyorum ya
Vallahi Ayni dirumdayim yeni seri cristalleri takinca zombiye benziyorum eskilerine lens derdim soranlara saka yapiyosun derlerdiAynen, 2 cift yeni seri cristal var bende de. Okadar acikki renkler, dogalliktan cok uzak renkler. Eski cristallerle alakasi bile yok. Nefret ettim artik soloticadan