-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.261
Dediğiniz gibi illaki hafif bi bombelik var malesef ama gün geçtikçe rainbow doğallaşıyo sanki.Bendeki renk özellikle gayet doğal bence:)Ben önceden freslook kullandım aşırı bombeliydi şmdi rainbow a geçince büyük fark var. Fotograf net zaten bombelik görüldüğü gibi illaki oluyor ama fazla değil freslook gibi siz memnun musunuz sizin ki nasıl duruyor bombeligi??
Canim yanliş hatirlamiyosa pek begenilmemisti 2015 ocre geçmis sayfalarda foto vardi bak istersen bi..Kizlar meraba ben yeni uyeyim.Dun solotica numarali hidrocor ocre siparisi verdim.ellerinde varmis fakat 2019 serisiymis.bana 2015 uretim acik ton dediler ben oyle istiyorum zaten.ama hem 2015 uretim acik ton hem 2019 serisi olmasi kafami cok karistirdi.gelince siseyi hic acmayip gondersemmi acaba.cor ocre kullananlar sisenin ve lensin fotosunu atabilirmi acaba
Videolara baktım kendi gozume gore diger renkleri de begenemedim ki canım.parasini da odedim simdi acik ton olmasi da daha iyi benim icin ama koyu ton 2019 seri gondermezler insCanim yanliş hatirlamiyosa pek begenilmemisti 2015 ocre geçmis sayfalarda foto vardi bak istersen bi..
Iste ben de ayni problemi yasiyrum. Nc cristal aldim, kullanabilmek mumkun degil. Gozlerimde acima yaptigi gibi, cikarinca kac saat boyunca agri cekiyorum. Israrla takmaya devam ettim -bi kac saat disardaydim- goz kapagimda hafif sisme olyu cikarinca. Artik kullanmiyorum maalesef.Kızlar selam
En son aldıgım 3 4 ay önce solotica lensim den hiç memnun değilim yıllık nc serisinden almıştım yapısı çok kalın gözlerimi cok rahatsız ediyor sürekli kayıyor 2 gün önce takma teşebbüsünde bulundum hala gözlerim ağrıyor eski soloticam bayatlayınca sertleşmeye baslamısyı o eski yumuşaklığı gitmişti bu daha yeni geldiğinde sertti baya yeni seri de benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu ? NC serisi mi kalınlaştı sadece? Diğer seriler ince ise ondan alayım. Lenslerimi de çok seviyorum solotica dan baska bi lens düşünemiyorum ancak takamıyorum da help dipnot. Buarada lensim in biri acık diğeri koyu geldi ne şanssızlık yaaaaa
quartzo açık gri..bende var..ben de açıklığını sevmedim...doğal değil...değişmiş öncekilere göre benceYeşil pek sevmiyorum mavi gri tonlarını seviyorum beyaz tenli siyah saçlym
vetman slm canım uzun suredır sana ulasamıyordum verdıgın numaradan ulasabılecegımı dusunuyorum artık yarın gun ıcınde aramak ısterım sakıncası yoksa.solotica lens ıcın0507 923 59 60 wats up mevcut solotica lensler için bilgi alabilirsiniz
bende grafite düşünüyorum resim ekliyebilimisinKızlar bende bugün Solotica Hidrocor Grafite siparişi verdim. Valla çok tedirginimm inşallah videolarda oldugu kadar dogaldır.