- 28 Ağustos 2012
- 197
- 3
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.281
resim ekliyebilirmisinBende hiç doğal durmadı asla takılır bir yanı yok yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim ekliyebilirmisinBende hiç doğal durmadı asla takılır bir yanı yok yani
Solotica hidrocor grafite lenslerim bugun geldi. İlk defa lens kullandıgım için takıp çıkarması çok zor oldu benim için. Mavi yeşil arası renkte
Flashsiz cekimde yaparmisiniz birde bende bu renkle mel arasindayim.
Solotica hidrocor grafite lenslerim bugun geldi. İlk defa lens kullandıgım için takıp çıkarması çok zor oldu benim için. Mavi yeşil arası renkte
Lindacıgım ulaşabilirsiniz doğum yaptıgım için bir müddet foruma ara verdim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum Numaram aktifvetman slm canım uzun suredır sana ulasamıyordum verdıgın numaradan ulasabılecegımı dusunuyorum artık yarın gun ıcınde aramak ısterım sakıncası yoksa.solotica lens ıcın
merhaba arzu hanımcım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba arkadaşlar uzun bir donemden sonra tekrar başlıktayım sorularınızı yanıtlayabılırım
Evet bende grafikleri merak ediyorum arzu hnmerhaba arzu hanımcım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben sizden quartzo ve crystal almıştım şimdi de grafiti kullanmak istiyorum
yeni seri grafiti nasıl acaba
ve de hep nc kullandım hidrocor mu kullansam bu sefer sanırım hidrocor daha rahatmış numaralı kullandığımdan rahatlık önemli
Arzu hanim Elinizde 2015 solotica lensli fotograflar varsa paylasabilirmisiniz fikir olsun bizede:)Lindacıgım ulaşabilirsiniz doğum yaptıgım için bir müddet foruma ara verdim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum Numaram aktif
Solfleks quartzo bu yillikmi
air optix aqua green cok doğal kullandım 12 saat rahat kullanıyorsun batma falan yapmıyohttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-veya-yesil-lens-onerisi-olan-var-mi.874708/
Şuraya bi bakabilir misiniz yardıma ihtiyacım var
Solotica NC topazioArzu hanim Elinizde 2015 solotica lensli fotograflar varsa paylasabilirmisiniz fikir olsun bizede:)
yeni quartzolarım..teşekkürler vetman10 ilk taktığım zaman çektim.. henüz gözümün şeklini almadı..daha da güzelleşecekler :)