Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Solotica hidrocor grafite lenslerim bugun geldi. İlk defa lens kullandıgım için takıp çıkarması çok zor oldu benim için. Mavi yeşil arası renkte

Solotica hidrocor grafite lenslerim bugun geldi. İlk defa lens kullandıgım için takıp çıkarması çok zor oldu benim için. Mavi yeşil arası renkte
Flashsiz cekimde yaparmisiniz birde bende bu renkle mel arasindayim.

vetman slm canım uzun suredır sana ulasamıyordum verdıgın numaradan ulasabılecegımı dusunuyorum artık yarın gun ıcınde aramak ısterım sakıncası yoksa.solotica lens ıcın
Lindacıgım ulaşabilirsiniz doğum yaptıgım için bir müddet foruma ara verdim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum Numaram aktif

kiralık aşk dizisine yeni bi karakter girmiş diziyi pek izlemiyorum ancak dün annem bakarken fark ettim kızın adı sude sanırım gözleri lens gibi geldi bana koyu yeşil gibiydi fark eden var mı?

Merhaba arkadaşlar uzun bir donemden sonra tekrar başlıktayım sorularınızı yanıtlayabılırım
merhaba arzu hanımcım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben sizden quartzo ve crystal almıştım şimdi de grafiti kullanmak istiyorum
yeni seri grafiti nasıl acaba
ve de hep nc kullandım hidrocor mu kullansam bu sefer sanırım hidrocor daha rahatmış numaralı kullandığımdan rahatlık önemli

Evet bende grafikleri merak ediyorum arzu hn

Lindacıgım ulaşabilirsiniz doğum yaptıgım için bir müddet foruma ara verdim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum Numaram aktif
Arzu hanim Elinizde 2015 solotica lensli fotograflar varsa paylasabilirmisiniz fikir olsun bizede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…