Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gözlerim açık orta kahve solotica natural colors quartzo gözümde orta yeşil durdu geçen sene hafif mavimsiliği vardı aqua gibi artık hiç yok kötü değil ama ben sevmedim yani kendime ama güzel bir renk. BEN AÇIK MAVİ LENS İSTİYORUM NE YAPMALIYIM KIZLAR ?

kızlar lütfen bana açık mavi lens konusunda yardımcı olun :KK43:
quartzo scarlartin göz rengi güzel ama ben mavi istiyorum artık :) yine alıcam uygun renk bulup

kızlar lütfen bana açık mavi lens konusunda yardımcı olun :KK43:
quartzo scarlartin göz rengi güzel ama ben mavi istiyorum artık :) yine alıcam uygun renk bulup
Bende mavi istiyorum gri yesil ve ela tonları çok kullandim solotica almak istiyorum ama renklerden emin olamıyorum mavi lens araştırırken rainbow sky blue hakkında iyi yorumlar aldım istersen ona bakablirsin.soloticanin azul var bide onu mrk ediyorum ben

Bende mavi istiyorum gri yesil ve ela tonları çok kullandim solotica almak istiyorum ama renklerden emin olamıyorum mavi lens araştırırken rainbow sky blue hakkında iyi yorumlar aldım istersen ona bakablirsin.soloticanin azul var bide onu mrk ediyorum ben
Canim azul kesinlikle cok canli her video fotograf oyle topazio daha iyi ama o bile canli bazen :) bakarim rainbowa
Keske pupilleri buyuk olmasa

Kizlar bu arada ben bi kere lensn tersini taktim ilk cok acidi ama opalligi harika oldu o gunden beri tersini takarim butun gun de kullanirim tavsiye ederim

bilen bilir youtubeda JOLENS diye lens inceleyen kadin var onun da kendi markasi cikmis solaticaya benziyo her seyi ama daha az opak bilginiz olsun hatta renkleri daha guzel soft

Canim azul kesinlikle cok canli her video fotograf oyle topazio daha iyi ama o bile canli bazen :) bakarim rainbowa
Keske pupilleri buyuk olmasa
Marine nasil videolarda gördüm fosforlu gibi biraz ama mavisi güzel koyu gözde daha koyu durur diye düşunuyorum

Merhaba bende ela istiyorum kullandıklarınızdan memnun olduğunuz doğal bi marka varmı

youtubeda lens inceleyen ve satan jolens vardır bilen ilir kendi markasını çıkarmış ve solotica gibi olmuş daha soft geldi bana bunu araştırıyorum kızlar

X