- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
benim eşimde herseferinde pişman oluyor bir daha gelmek yok der ama ben istedim mi dayanamaz götürür yine
bizimki yarım saatlik alışverişimizde sepete bir şeyler atmıştı kendisi deçok güzel bir yermiş, ilerdeki evimizin eşyalarını burdan alalım falan da dedi
gamze bunlar ne kadar tuttu?
teşekkür ederim cnm dekorasyona dair hiçbirşeyim yoktu 2,5 ay oldu evleneli yavaş yavaş almaya çalışıyorum
amin inş cnm çok saolallah hepsini ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım sana, evlilere evlenecek olanlara, yani herkeze inş. (amin)
cnm albüm yapmak çok istiyorum ama inan hiç vaktim olmuyor bide sürekli toplu olmuyor pazardan pazara ev toplu oluyor ozamanda yorgunluktan aklıma gelmiyor foto çekmekolsun evlendikten sonra almak da çok zevklidir eminimevinin son halini merak ediyorum doğrusu çekip koysan bizde görüversek nolur ki
cnm albüm yapmak çok istiyorum ama inan hiç vaktim olmuyor bide sürekli toplu olmuyor pazardan pazara ev toplu oluyor ozamanda yorgunluktan aklıma gelmiyor foto çekmekbu siparişlerimde gelsin salonumu çekip koyarım cnm
evlendikten sonrada ev için alışveriş yapmak inan daha zevkli çünkü neyi nereye koyacağını ya da evin ihtiyaçları tam olarak biliniyor
teşekkür ederim ayşegülcüğümcanım yeni cicilerin çok şeker güle güle aşkla kullan inş. evli arkadaşlarımızı da buralarda görmek çok güzel
aynen cnm evin keyfini sürüyoruz karışan yok şurayı topla burayı topla diyen yoksabırsızlıkla bekliyorum valla tabi şimdi toplayasında gelmez keyfini sürüyosundurevet tanıdıklarımdan biliyorum bazen bende ortak oluyorum onların heyecanlarına
aynen cnm evin keyfini sürüyoruz karışan yok şurayı topla burayı topla diyen yokbide çalışıyorum ya hafta içi toplu olmak biraz zor oluyor ama çok şükür eşim yardım ediyorda altından kalkıyorum
amin cnm inş sizinde az kalmış kavuşanızaayy ne kadar güzel ya özenmiyo değilimhepimiz çalışıyoruz hele evli olupda çalıştığımı hayal edince evi nasıl toplarım düşünemedim bile
Allah ağzınızın tadını hiç mi hiç bozmasın inşallah
amin cnm inş sizinde az kalmış kavuşanızaen kısa zamanda evlilenirsiniz inş cnm evlilik anlaşabildikten sevgi saygı olduktan sonra çok güzel bişi
Mis gibi evine çok yakışcak gamzecim güle güle kullannnnnnnkızlarrr evlendim ama evin eksiklikleri hiç bitmiyor malesef
yeni aldığım ciciler
englishhome alışverişlerim
2 ad fener
Eki Görüntüle 764765
maviş pikem
Eki Görüntüle 764766
pembiş çerçevem 2 ad
Eki Görüntüle 764767
pembiş pikem
Eki Görüntüle 764768
ikea alışverişlerim
beyaz tabak yerine bu tahta dekoratif tabağı aldım içinede yeşil kokulu topların pembe renginden alıp koydum netten pembe olanlarının fotolarını bulamadım malesef
Eki Görüntüle 764776 Eki Görüntüle 764777
netten alıntıdır...
ikea mumluk ama ben vazo olarak kullanıyorum içine gelin el çiçeğimi koydum
Eki Görüntüle 764778
birde mavi yunuslu bardaklar aldım ama onların fotolarınıda nette bulamadım
teşekkür ederim gözdecimMis gibi evine çok yakışcak gamzecim güle güle kullannnnnnn
Gamzemmm hepsi çok güzellll
Mutlu günlerde kullan bitanem
gamzeciğim aldıkların çok şirin güle güle kullan hepsini eminim çok yakışmışlardır evine
diğer topiğinde sormuştum sana ama sanırım görmedin
silikon maşanın eridğini yazmıştın kek kalıplarıma da güvenemiyorum demiştin... Ben de silikon kek kalıbı aldım internetten ama kullanamıyorum şimdi erirlerse diye
sen kek kalıplarını denedin mi? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?