- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
canlarım çook iyiyim evlilik çook güzel kendi evin kendi düzenin kendi eşyaların olması süper bişiistediğini yiyorsun istediğin zaman yıkıyor istediğin zaman kaldırıyorsun hele sevdiğinle kimseden izin almadan görüşmek biryerlere gitmek nerde kaldın eve gel diye aranmamak çok güzel ama geceleri yatağına girince uyuyamıyorsunuz ama sevdiğinizle yaşamak gelecek için hayaller kurmak yaşam için mücadele verecek olmak harika bişi allah'ım çıktığımız bu yolda inş ömür boyu mutlu eder hepimizi 3. şahıslar yüzünden kavga etmek tartışmak hatta ve hatta ayrılmak allah'ım böyle şeyleri yakınımıza bile yaklaştırmasın allah'ım hepimiz için ev iyisini nasip eder inş
cnm çok teşekkür ederim valla yaşadıklarımı yazdım allah'ım tez zamanda sorunsuz bir şekilde sanada nasip etsin inş evlilik çok güzel sorumluluk biraz daha artıyor ama olsun sevdiğinle el ele verince herşeyin altından kalkılır evvelallahbu arada askerliği yemişsiniz çok az kalmış allah'ım sağ salim kavuştursun inş
teşekkür ederim cnmHepside çok güzel güle güle aşkla kullan canım
cnm gel izmire misafirim ol birlikte giderizgidecek bir ikeam bile yok
hepsi çok güzel
cnm gel izmire misafirim ol birlikte giderizmağazaları istanbul izmir bursa ve ankarada var sadece çok büyük eksiklik
biliyorum
izmir'e gidene kadar netten alırım yada işte net mağazaları berbat, hiçbir şey bulamıyorum mağazadakilerden. mağazaya da bir kere gittim, yarım saatimiz vardı otobüse. düşün telaşeyi, doyamadım
teşekkür ederim cnm
teşekkür ederim cnm dekorasyona dair hiçbirşeyim yoktu 2,5 ay oldu evleneli yavaş yavaş almaya çalışıyorumne güzel şeyler almışsın öyle ya
benim eşimde herseferinde pişman oluyor bir daha gelmek yok der ama ben istedim mi dayanamaz götürür yineGamze bizde izmire geldigimizde mutlaka ikeaya ugrarizesim bu durumdan pek hoslanmiyor ama
Gamze bizde izmire geldigimizde mutlaka ikeaya ugrarizesim bu durumdan pek hoslanmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?