- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam yarın kına sonraki gün düğün inanamıyorum nihayet benimde sıram geldi dualarınızı eksik etmeyin allah'ım utandırmasın beni ve sizleri allah'ımın izni ile altından kalkalım şu günlerin başka bişi istemiyorumnasıl yoruldum anlatamam çok zor bir süreç kızlar bugün son girişim buraya malum balayı falan haftaya görüşürüz inş hakkınızı helal edin güzellerim hepinizi kocaman öpüyorum
kızlarrrr
nihayet aranızdayım özlemişim valla sizlerigüzel dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ediyorum canlarım
4 günlük bir tatilin ardından nihayet sizlerleyimeve alışmak evliliğe alışmak garip bir duyguymuş allah'ım sizlerede nasip etsin inş
Canım hayırlı uğurlu olsunn, Rabbim bir yastıkta kocatsın
canlarım çook iyiyim evlilik çook güzel kendi evin kendi düzenin kendi eşyaların olması süper bişiistediğini yiyorsun istediğin zaman yıkıyor istediğin zaman kaldırıyorsun hele sevdiğinle kimseden izin almadan görüşmek biryerlere gitmek nerde kaldın eve gel diye aranmamak çok güzel ama geceleri yatağına girince uyuyamıyorsunuz ama sevdiğinizle yaşamak gelecek için hayaller kurmak yaşam için mücadele verecek olmak harika bişi allah'ım çıktığımız bu yolda inş ömür boyu mutlu eder hepimizi 3. şahıslar yüzünden kavga etmek tartışmak hatta ve hatta ayrılmak allah'ım böyle şeyleri yakınımıza bile yaklaştırmasın allah'ım hepimiz için ev iyisini nasip eder inş
Aminnnnnnnnnn tatlımmmmmmYuvanızın bereketi Halil İbrahim sofrası gibi olsun,muhabbetiniz Peygamber Efendimiz ve Hatice Validemiz gibi sonsuz olsun, yuvanız huzur ve mutlulukla dolsun taşsınnn gamzecim, sen en iyilerini hakediyorsun kuzucum :123:
Bu çiçekler de bana senden hediye olsun, mis gibi gelin evine mis gibi taze çiçekler yaraşır
en son yazdığını okuyunca kıpır kıpır oldum resmen evlenesim geldi hemen
Allah bi yastıkta kocatsın sizi inşallah daima mutlu olun darısı bizim gibi bekleyenlerin başına amin:78::98::123::123::123::123:
amin cnm amin zaman su gibi aksın tüm evlenmek isteyenler sevdiğine kavuşsun inş
canlarım çook iyiyim evlilik çook güzel kendi evin kendi düzenin kendi eşyaların olması süper bişiistediğini yiyorsun istediğin zaman yıkıyor istediğin zaman kaldırıyorsun hele sevdiğinle kimseden izin almadan görüşmek biryerlere gitmek nerde kaldın eve gel diye aranmamak çok güzel ama geceleri yatağına girince uyuyamıyorsunuz ama sevdiğinizle yaşamak gelecek için hayaller kurmak yaşam için mücadele verecek olmak harika bişi allah'ım çıktığımız bu yolda inş ömür boyu mutlu eder hepimizi 3. şahıslar yüzünden kavga etmek tartışmak hatta ve hatta ayrılmak allah'ım böyle şeyleri yakınımıza bile yaklaştırmasın allah'ım hepimiz için ev iyisini nasip eder inş
Gamzecim gözde ben bazı sorunlarım vardı üyeliğimi iptal etdirdim falan şimdi düzeldi Allah a şükür :) faceden yazmıştım ama tekrar tebrik ederim bitanem Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah , evliliği çok güzel anlatmışsın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?